1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabenou Nečín vyučovaly Dublovice z produktivity


Branky


41. J. Žaloudek - 11. A. Burian , 31. D. Krůta , 87. J. Lomoz , 89. J. Lomoz
0

Měl to být vyrovnaný souboj, ovšem už po první pětačtyřicetiminutovce bylo téměř jasné, že fotbalisté Nečíně na body tentokrát nedosáhnou. Citelně jim totiž chyběli dva hráči základní sestavy, navíc hosté z Dublovic byli nebývale efektivní, a tak si po zásluze odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestnáctiletý Žaloudek vykřesal domácím naději

Pro oslabenou Nečín se zápas od začátku nevyvíjel dobře. V 11. minutě nastřelil jeden z domácích zadáků soupeře a náhodném odrazu se míč dostal k Adamovi Burianovi, jenž svůj samostatný únik využil ke vstřelení vedoucí branky Dublovic. Těm se vzápětí zranil náladový kanonýr Pavel Čejda, kterého gólově dokonale zastoupil střídající David Krůta. Ve 31. minutě po přihrávce Lomoze zvýšil na 0:2. Byla to druhá střela hostů na branku, takže v tu chvíli byli stoprocentně produktivní. Čtyři minuty před pauzou po trestném kopu Vratislava Vacka, který se odrazil od břevna Ješutovy branky, vsítil náhodný gól Jindřich Žaloudek. Šestnáctiletý talent vrátil Nečíni naději na bodový zisk.

Hosté potvrdili vítězství až v samém závěru

K tomu by ovšem potřebovali dostat soupeře pod tlak a vytvořit si nějakou příležitost, což pro domácí představovalo neřešitelný problém. Snažili se sice, jenže byli zbrklí a nepřesní. Podobně na tom byl i jejich protivník z Dublovic, a tak byla druhá půle pro oko diváka dlouho nekoukatelná. V závěru domácí fotbalisté otevřeli hru a snažili se vyrovnat, čehož Dublovičtí využili a vstřelili dva slepené góly. Prosadili se Jaroslav Lomoz a znovu David Krůta, jemuž rozhodčí v zápise o utkání upřel druhou trefu ve prospěch jeho parťáka z útoku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (trenér):: Ani nevím, co hodnotit. Po špatném přístupu k zápasu hosté zaslouženě vyhráli. Po poločase vedli o dva góly a bylo téměř rozhodnuto. Projevila se také absence dvou hráčů základní sestavy.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Po rychlém gólu se nám zranil Pavel Čejda, který je naší hlavní údernou sílou, ovšem gólově ho zastoupil David Krůta. Druhá půle byla už nekoukatelná, ale když domácí otevřeli hru, přidali jsme dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Žaloudek [-] (72. J. Salinger [-] ) , J. Koza [-] (87. M. Horký [-] ) , J. Kozohorský [-] (61. O. Chýla [-] ) , A. Petřina [-] , D. Budínský [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-]

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Ballon [-] , M. Čejda [-] - M. Tesárek [-] (78. J. Dvořák [-] ) , A. Burian [-] , M. Vondrák [-] (89. J. Pešek [-] ) , M. Vondrák [-] - J. Lomoz [-] , P. Čejda [-] (17. D. Krůta [-] ) -

ŽK: 73. P. Hubička - 33. A. Burian , 73. M. Ballon .
Hráči zápasu: J. Žaloudek - M. Ballon , J. Lomoz , D. Krůta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Toužimský Jiří - SCHOŘOVSKÝ,ING. Jan, NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.