1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehru finále okresního poháru rozhodla trefa Čejdy


Branky


0

V jarní premiéře okresního přeboru na sebe v Dublovicích narazili finalisté okresního kola poháru. Na velmi těžkém, rozbahněném hřišti se nehrál žádný oslnivý fotbal, ale spíš se odehrával urputný boj. Ten rozhodl gól domácího kanonýra Pavla Čejdy z prvního poločasu, hosté z Dobříše však odjížděli s pocitem křivdy. Podle nich jim rozhodčí upřel v závěru penaltu, ze které mohli vyrovnat a získat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejda prokázal střelecký čich na branky

Fotbalisté Dublovic vyrukovali do jarní prémiery v osvědčené sestavě, kde trenér Josef Ballon překvapil zařazením špílmachra Martina Vondráka na pravý kraj středové formace. To se nakonec ukázalo jako vydařený tah, neboť blonďatý záložník nejenže eliminoval nebezpečí hrozící od krajních hráčů soupeře, ale připravil i jediný gól střetnutí. Na velmi špatném trávníku byli v prvním poločase o něco aktivnější a lepší domácí, jenže jejich útočná aktivita většinou končila u pokutového území soupeře, jehož obranu zaměstnával hlavně útočník Pavel Čejda. A protože dobříšská rezerva byla směrem dopředu podobně bezzubá, oba brankáři i diváci kolem hřiště se nudili. Přesto si jednou zakřičeli: gól, když Martin Vondrák utekl po pravé straně a jeho centr do šestnáctky soupeře na zadní tyči ve skluzu krkolomně usměrnil za záda dobříšského gólmana Pavel Čejda. V tu chvíli by si nikdo z aktérů duelu nepomyslel, že to bude jediný a rozhodující gól.

Hosté spílali rozhodčímu kvůli ruce

Po změně stran fotbalisté dobříšské rezervy ve snaze o vyrovnání přidali a posílili útok střídajícím rychlíkem Řechkou, ovšem toho stejně urostlého Karase si domácí zadáci hleděli s nebývalou pečlivostí a k ničemu je nepustili. Do jediné šance se dostal pouze zkušený záložník Martin Liška, který střílel slabší pravačkou a trefil brankáře Ješutu. Jinak se hra odbývala převážně ve středu hřiště, kde byla spousta soubojů. Pět minut před koncem však domácím zatrnulo, když zahrál ve vlastním pokutovém území jeden z hráčů rukou, ale rozhodčí Jan Stehlík v tom neshledal nic v rozporu s pravidly. Zatímco Dublovické svým verdiktem potěšil, hosté z Dobříše marně reklamovali penaltu a ještě po skončení utkání rozhodčímu spílali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: V první půli jsme byli lepší my, ve druhé soupeř. Perfektně nám tentokrát fungovala obrana, která prakticky nepustila Dobříš do šance. Až jsem byl v šoku, že se soupeř neprosadil. Zápas tak rozhodl náš víceméně náhodný gól.

MFK Dobříš B
Miloš Krátký (vedoucí mužstva):: Byl to remizový zápas. V prvním poločase byli aktivnější domácí, ve druhém my, jenže zahodili jsme velkou šanci a v závěru nám rozhodčí upřel jasnou penaltu. Smáli se tomu i domácí diváci, kteří mu předtím nadávali.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Ballon [-] , M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , M. Tesárek [-] (87. J. Dvořák [-] ) , J. Lomoz [-] , A. Burian [-] (75. D. Krůta [-] ) - P. Čejda [-] , M. Vondrák [-] (60. M. Dudek [-] ) -

MFK Dobříš B
R. Weber [-] - Z. Fic [-] , P. Kozohorský [-] , J. Suchan [-] (58. V. Šišma [-] ) , J. Karas [-] , J. Máša [-] , M. Liška [-] , J. Zbíral [-] , J. Pilecký [-] (46. M. Řechka [-] ) , M. Rajnoch [-] , Š. Kuchař [-]

ŽK: 19. P. Čejda , 51. A. Burian , 82. J. Jelínek - 54. Š. Kuchař .
Hráči zápasu: M. Ballon , J. Jelínek , P. Čejda - J. Karas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stehlík Jan - TOUŽIMSKÝ Jiří, KUCHAŘ Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.