Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín padl s Nečíní i podruhé v sezoně, i když rychle vedl


0

V souboji týmů ze středu tabulky počítali oba soupeři před výkopem citelné ztráty. Nováček z Bohutína nastoupil bez ofenzivního tahouna Binara, který v zimě odešel na hostování do Spartaku Příbram (I. A třída), hosté z Nečíně oproti podzimu postrádali otce a syna Gregorovi. První z nich, kanonýr Michal, ukončil kariéru, jeho syn Jakub během zimní pauzy zamířil do mužstva účastníka krajského přeboru z Dobříše. Lépe se s oslabením vypořádali zkušenější hosté. Navzdory tomu, že brzy inkasovali, nepříznivé skóre ještě do přestávky obrátili a i z druhého vzájemného duelu s domácím Litavanem vyšli vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích soupeře nezmrazil

Hráči Bohutína od začátku drželi víc balon na svých kopačkách a snažili se prosadit postupnými útoky. Hosté z Nečíně naopak hrozili především z brejků. Litavan šel do vedení v 17. minutě po hlavičce Bartoše, kterého našel centrem z pravé strany Pospíchal. Vedení však domácím nevydrželo dlouho. Už za šest minut po nedostatečně odvráceném rohovém kopu následoval opakovaný centr, který nedokázal gólman Bohutína zkrotit a pro hostujícího Daniela Budínského už nebyl problém uklidit míč do odkryté branky. V závěru poločasu navíc přišla chyba v domácí rozehrávce a hosté se po rychlém brejku ujali vedení, když se prosadil Tomáš Kretschmer, jemuž už předtím nebyl uznán gól pro ofsajd.

Chyby nováčka Nečínští nemilosrdně trestali

Odhodlání bohutínských fotbalistů hned z kraje druhého poločasu zmrazili hosté třetím gólem. Za domácí obranu propadl vysoký nákop, čehož využil nečínský záložník David Hnida. I když z úhlu dokázal si tváři v tvář s vybíhajícím gólmanem poradit a zvýšit náskok hostů na dva góly. Největší šanci domácích na snížení dokázal zneškodnit hostující brankář Martin Kubín, když s trochou štěstí dokázal vytěsnit střelu Patrika Smetanky z hranice vápna na břevno. Nečínský gólman si poradil i s dalšími pokusy soupeře a jeho spoluhráči v závěru ještě po rohovém kopu své vítězství pojistili, když se podruhé v utkání prosadil Tomáš Kretschmer. Zápas tak skončil výsledkem 1:4.



Ohlasy k zápasu


Litavan Bohutín
Jan Bittner (hráč):: Našimi individuálními chybami jsme soupeři darovali prakticky tři góly, a tím jsme hostům z Nečíně první jarní zápas hodně usnadnili.

TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající kouč):: Bohutín byl daleko lepší na míči, jenže my zvládli utkání skvěle taktický. Hodně nám to usnadnil soupeř, který nehrál příliš týmově, ale snažil se spíš prosadit individuálně. Rozhodl náš třetí gól na začátku druhé půle.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] , J. Bittner [-] , V. Průša [-] (46. J. Gregor [-] ) , L. Kuneš [-] (54. J. Lauterbach [-] ) - M. Rampa [-] , T. Rákosník [-] (77. J. Čížek [-] ) , P. Smetanka [-] , T. Pospíchal [-] - R. Bartoš [-] , Z. Buch [-] -

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Kozohorský [-] (64. J. Novák [-] ) , A. Petřina [-] , P. Gregor [-] (36. J. Žaloudek [-] ) , D. Budínský [-] , J. Převor [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] , J. Vršecký [-] , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-]

ŽK: 36. V. Průša .
Hráči zápasu: M. Kubín , T. Kretschmer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - PRŮŠA Vladimír (N), HANUS František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.