Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter porazil Lužany a slaví setrvání v Okresním přeboru


Branky


0

Lužanům už o nic nešlo, záchrana byla nereálná a tak někteří hráči dostali volno a šanci měli tak mladší borci. Klášter naopak potřeboval vyhrát a doufat v pomoc ostatních aby se vyhnul baráži o udržení. Hosté však domácím nic nedarovali. Klášter ale nakonec může slavit záchranu díky výbornému výkonu v oslabení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

začátek zápasu byl vyrovnaný, domácí chtěli hrát, držet balon a kombinovat. To se jim příliš nedařilo, hosté naopak hráli uvolněněji, protože už jim o nic nešlo. Na větší šance si diváci museli počkat až do druhé půlky prvního poločasu. Ale golmani byli zatím neomylní. Úvodní branku utkání se podařilo vstřelit hostujícímu týmů, když se prosadil Marek Frána a hosté tak překvapivě vedli. Tento gól úplně změnil průběh zápasu, oba týmy najednou více útočily a vytvářeli si i velké šance. V 38. minutě se k volnému přímému kopu postavil domácí kapitán Tomáš Loukota, nekompromisní ranou nedal brankáři šanci a srovnal stav utkání. Jenže hosty to nepoložilo, nepolevovali v aktivitě a odměni se dočkali o tři minutky později, kdy svou druhou branku v utkání vstřelil Marek Frána. Když už to vypadalo že poločas dopadne lépe pro hosty, tak se do centrovaného balonu opřel hlavou Martin Dolák a uštědřil tak Lužanům pověstný gól do šatny.

Výborný výkon v oslabení

Hosty zřejmě inkasovaný gól v samém konci poločasu vykolejil a ve druhé půlce jako by se hledali. Domácí je přehrávali a vytvářeli si i šance. Žádná se ale neujmula. Jak se krátil čas rostla nervozita na straně domácích. Hosté se díky tomu dostávali pomalu zpět do zápasu. V 69. minutě domácí brankář nedovoleně zastavil pronikajícího útočníka hostů a poprávu byl poslaám předčastně do sprch. Zákrok byl ovšem mimo vápno a hostí tak kopali pouze přímí volný kop. Tomu už čelil Petro Langer, který si stoupl do brány místo vyloučeného Bárty. Lužany ale svou šanci neproměnili a stav byl ták stále 2:2. Paradoxně domácím vyloučení zřejmě pomohlo. Tým se semknul a bojoval i za svého vyloučeného kamaráda. Odměnou jim byl gól na 3:2. Ten vstřelil Petr Arnošt, který díky své skvělé formě z posledních týdnů výrazně pomohl Klášteru k záchraně. Hosté pak otevřeli hru s snažili se domácí zatlačit. Příliš se jim to ale nevedlo. Naopak na druhé straně si skvěle poradil Milan Karlík který propálil vše co mu stálo v cestě a poslal tak domácí do dvoubrankového vedení. Do konce zápasu už domácí jen bránili a přenechali aktivitu hostům. Ty ale nedokázali své početní převahy využít a odjíždějí tak v Kláštera s prázdnou. Domácí mají naopak velký důvod k oslavě.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
p. Brož (Trenér TJ Klášter): "Nebyl to jednoduchý zápas. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém poločase jsme už byli lepší a v deseti dokázali strhnout vítězství na svou stranu."

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (Vedoucí mužstva TJ Lužany): "Věděli jsme že vítězství nic neřeší, přesto jsme chtěli uhrát nějaké body. Po červené kartě jsme zkusili zariskovat, nevyšlo to a dostali jsme dvě branky. Nasadili jsme spíše mladší hráče, ti starší dostali volno. Soupeř vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - M. Dolák [-] (69. P. Langer [-] ) , P. Velíšek [-] (72. M. Hora [-] ) , P. Arnošt [-] , T. Loukota [-] , D. Míčko [-] (88. J. Dvořák [-] ) , T. Pekárek [-] , L. Pelikán [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - T. Kutka [-] , P. Hodan [-] (57. P. Pecháček [-] ) , M. Frána [-] (79. M. Hřebec [-] ) , M. Dietl [-] , M. Toma [-] (72. F. Tykal [-] ) , T. Štycha [-] , M. Rath [-] (46. J. Běl [-] ) , J. Grassl [-] , M. Havránek [-] , R. Soušek [-]

ŽK: 68. P. Velíšek , 86. T. Loukota . ČK: 69. V. Bárta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - PRŮCHA Josef (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.