3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec se rozloučil se sezónou vítězně


Branky


0

Ani jeden z týmů už neměl o co hrát, Dobřany byli zachráněné a Dvorec už byl bohužel jistým sestupujícím. Prostě se na hřišti bojovalo o každý centimetr. Ani po devadesáti minutách se nerozhodlo o vítězi, a tak přišli na řadu penalty. V loterii dopadli lépe domácí a rozloučili se tak se sezónou dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas standartních situací

Kdo by čekal, že zápas týmů kterým už o nic nejde bude v přátelském duchu tak se pletl. Oba týmy chtěli vyhrát a bylo to znát od prvotní minuty. K vidění bylo spousta faulů a tvrdší hra. Své následky to přinešlo už v 10. minutě kdy rozhodčí odpískal pokutový kop pro hosty. K ní se postavil Petr Mareš a poslal svům tým do vedení. I nadále byla hra vyrovnaná ale nějaké větší šance nepřicházely. Když už se nějaký týmn dostal až k zakončení tak brankáři vše pochytali. Chviličku před poločasovým hvizdem však hosté faulovali kousek od vápna a dali tak ještě jednu šanci domácím. Volný přímý kop si vzal na starost kapitán domácích Miroslav Greguš a nechytatelně vyrovnal. Poločas tak byl nerozhodný.

Opět remízový poločas

Druhý poločas navázal tam kde první skončil. Štastnější start měli stejně jako v první půli hosté. V 52. minutě se Jaroslav Schovánek postavil k trestňáku a hosté znovu vedli. Poté se hosté více zatáhli a drželi výsledek. Do hry se pak více dostávali domácí. Dlouho pak ale né a né přijít větší šance. Když už se oba týmy dostaly do šance tak je zklamala koncovka nebo tam byl pozorný brankář. Nakonec se ale domácí dočkali vyrovnání, v 76. minutě se po brajku dostal do zakončení Jindřich Kříž a zaslouženě vyrovnal. Před koncem zápasu ještě nějaké šance přišli, ale gól už nepadlo. Po devadesáti minutách tak bylo skóre 2:2. 

Penalty opanovali domácí

V penaltové loterii byli domácí střelci neomylní. Naopak hosté jednou trefili břevno a jednou skvěle zasáhl domácí brankář. Na penalty to tak skončilo 4:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (Vedoucí mužstva TJ Dvorec): "O nic už vlastně nešlo, my sestupujeme a oni už jsou zachráněni. Byl to spíš takový boj, hodně osobních soubojů. Nakonec to byl zasloužená remíza."




Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - J. Rojík [-] , M. Kolář [-] , J. Terč [-] (64. P. Končel [-] ) , M. Greguš [-] , J. Kříž [-] , P. Brožovský [-] , P. Kalabza [-] (46. M. Dušek [-] ) , A. Vavřička [-] , M. Matějov [-] , O. Košán [-]

TJ Dobřany
F. Němeček [-] - J. Voler [-] , P. Smetana [-] , T. Helus [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] , P. Trdlička [-] , P. Mareš [-] , T. Kydlíček [-] , M. Brožík [-] (10. P. Jáchim [-] ) , M. Opatrný [-] (62. J. Rajt [-] )

ŽK: 26. J. Rojík - 26. P. Mareš , 32. M. Skřivan .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: Legát Zdeněk - GREGUŠ Pavel (N), KRAUS Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.