2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o všechno byl nakonec o ničem


Branky


0

Před zápasem byla situace jasná, kdo vyhraje tento zápas může doufat v naději na záchranu. Oba týmy bojovaly a byl to hodně silový zápas. Gólů se nakonec diváci dočkali až ve druhé půlce. Zápas nakonec zvládli lépe domácí když dokázali otočit vývoj. Bohužel pak přišla smutná zpráva, souběžně hraný zápas v 1.B. Třídě dopadl v jejich neprospěch a sestupují tak oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Úvod první půle nasvědčoval tomu o jak důležitý zápas jde, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a tak se hrálo spíše opatrně. K vidění byl spíše silový fotbal plný osobních soubojů a faulů. Postupem času ale získavali převahu hosté. Začali se dostávat do šancí a zatlačili soupeře. Vytvořili si i nějaké stoprocentní šance, pozorný Hop v bráně domácích však za svá záda nepustil ani jednu střelu. Obraz hry se do konce prvního poločasu nezměnil. Domácí se bránili a hosté diktovali tempo hry. Žádnou branku ale sedmdesát přihlížejícíh diváků nevidělo a tak se do šaten šlo za nerozhodného stavu.

Otevřenější fotbal

Úkoly pro druhý poločas byly jasné, hosté chtěli vydržet být aktivní a přehrávat soupeře. Domácí naopak chtěli zlepšit svůj ustrašený výkon z první půle. Hra se vyrovnala a šance se začali rodit na obou stranách. První velká šance druhé půle už ale brankou skončila. Dokázal se prosadit hostující Jakub Vodička a poslal hosty do vedení. Gól jako zapůsobil na domácí tým jako budíček, že takle to dál nejde. Začali přehrávat soupeře a měli více ze hry. V 74. minutě se domácí konečně dočkali, na krásný balon od Milana Baxi si naběhl Martin Kasl a přehodil Košana v bráně hostů. Deset minut před koncem se o úplný zvrat utkání postaral Petr Brašna, který hlavou uklidil centrovaný míc nechytatelně do sítě. Domácí tak zvládl důležitý zápas, radost jim ale dlouho nevydržela. Ve chvíli kdy se dozvěděli výsledek ze Stodu věděli že ani výhra jim na záchranu nestačí.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (Hráč/Předseda TJ Letiny): "Bohužel ani výhra nám v záchraně nestačila, z kraje padají. První poločas byli lepší hosté, měli i brankové příležitosti. Náš golman náš podržel. V druhé půli jsme dostali branku, po ní se to prostřídalo a střídající hráči oživili naší hru. Zápas jsme nakonec otočili ale jak jsem říkal nakonec to nebylo k ničemu. Je to škoda."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Kasl [-] , K. Hajšman [-] , J. Baumruk [-] (53. R. Štádler [-] ) , T. Hupač [-] , V. Klasna [-] , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] (60. M. Matejov [-] ) , R. Přibáň [-] , J. Pelíšek [-] , M. Baxa [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - J. Bohmann [-] (69. P. Purdeš [-] ) , T. Maday [-] , M. Korčík [-] , D. Malý [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] (87. V. Hřebec [-] ) , M. Švec [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 39. R. Přibáň , 76. M. Baxa - 34. M. Švec , 37. M. Košan , 77. J. Vodička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KOŘÍNEK Petr (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.