3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr posledního kola ovládly Žinkovy


Branky


5. F. Švejda , 70. Z. Beníšek (p.) , 78. T. Hora - 25. J. Schamberger , 37. P. Braun
0

Zápas měl být určitě největším lákadlem posledního kola. Byl to souoboj dvou nejlepších obran, a téměř i nejlepších útoků. K vidění byl krásný kombinační fotbal, spousta šancí a i pěkné góly. Vítězně se ale rozloučily z sezónou Žinkovy. Chotěšov to ale mrzet nemusí, první místo a postup do kraje mu to nesebralo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první půlka

Úvod zápasu se nesl v přátelském duchu, místo ostré hry a tvrdých zákroků bylo k vidění hodně kombinačních akcí na jeden dotek. Na první branku čekalo asi osmdesát přítomných diváků jen pět minut. Dlouhý výkop domácího brankáře Kripnera nedokázal stoper hostů odvrátit a Filip Švejda se tak řítil sám na golmana, udělal mu kličku a mohl jít slavit. 1:0. I nadále se hra odvíjela stejně a bylo na co koukat. Domácí i hosté si vytvářeli šance. V 25. minutě vyplaval za obranou domácích Josef Schamberger a svůj nájezd proměnil a srovnal skóre. Domácí pak měli pár příležitostí, žádná ale nenesla označení gólová. A tak podruhé uděřili hosté. K odraženému míču se ve vápně dostal Pavel Braun a dokonal tak obrat skóre. Do konce poločasu už spíše vítězily obrany nad útočníky a gól tak už žádný nepadl.

Obrat zápasu

Do druhé půlky nastoupili domácí ještě s větší vervou a snahou obrat první tým tabulky o body a zakončit tak povedenou sezónu vítězně. Hostům se naopak přestalo v druhé půli dařit. Domácí je začali přehrávat a přicházeli i velké šance. Rada v bráně hostů však nedovolil žádnému prjektilu dostat se za svá záda. V 70. minutě přišla slibná přáležitost pro domácí, Filip Švejda se probíjel pokutovým územím, když byl sražen na zem a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil Zdeněk Beníšek a srovnal stav zápasu. Poté přišel i světlejší okamžit hostů, kdy se po střele opřel míč jen do tyče. Stav tak pořád zůstával 2:2. Symbolickou tečku za krásným zápasem a povedenou sezónou udělal domácí kapitán Tomáš Hora. Ten se opřel do odraženého balonu po rohovém kopu a halfvolejem z třiceti metrů poslal balon přesně do šibenice. Byl to takový gól že před ním smekli i oba trenéři. Pohledný zápas tak skončil 3:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Sokol Žinkovy): "Hrálo se bez zábran, oba týmy měly jasné umístění. Hrál se kvalitní fotbal, na Okresní přebor až nadstandartní. Fotbal se musel líbit divákům. Dařil se nám hezký kombinační fotbal s velkým nasazením. Myslím, že to byl krásný zápas na konec sezóny."

TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér TJ Chotěšov): "První poločas jsme dostali gól po chybě, dokázali jsme ale otočit zápas. V druhé půli jsme úplně vypadli ze hry. Hráli jsme hrozně. Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Trojánek [-] , J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] , J. Doričák [-] , T. Oulík [-] , D. Niemkiewicz [-] , F. Švejda [-] , Z. Beníšek [-] , M. Šneberk [-] , T. Hora [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Ondruš [-] (46. O. Pešta [-] ) , P. Eret [-] , E. Molek [-] , P. Milička [-] - P. Znášik [-] (50. J. Jindřich [-] ) , P. Braun [-] , J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] , D. Kubík [-] -

ŽK: 90. D. Niemkiewicz , 90. Z. Beníšek - 70. D. Kubík , 76. E. Molek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.