Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku ovládl Nepomuk


Branky


13. M. Švec , 16. M. Lukeš , 31. P. Kalabza , 44. P. Pavelka , 74. J. Slach - 41. V. Klasna , 43. J. Baumruk , 57. P. Brašna , 64. P. Brašna
0

Domácí mohli jít do zápasu uvolněnější, není na ně žádný tlak. Zatímco hosté potřebují bodovat, aby drželi šanci na záchranu. K vidění byl pohledný fotbal a spousty gólů. Nepomuk dvakrát odskočil soupeři na větší gólový rozdíl, hosté ale bojovali jako lvi a dotáhli se. Nakonec ale rozhodla fotbalová lahůdka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Nepomuku

Vstup do zápasu, na který se přišlo podívat devadesát diváků, se povedl lépe domácím. Byli o něco aktivnější a drželi míč na svých kopačkách. Na úvodní branku zápasu se nečekalo příliš dlouho, přišla již v 13. minutě a postaral se o ní kapitán domácích Miroslav Švec. Chvíli na to se domácí radovali znovu, když se dokázal probít do zakončení Martin Lukeš. Hra se poté víceméně vyrovnala a hosté si vytvořili několik slibných šancí. Žádná ale z nich brankou neskončila, tak přišla třetí ráno domácích. Po rohovém kopu se hlavou dokázal prosadit Pavel Kalabza a vypadalo to že bude po zápase. hosty to ale naopak nakoplo a najednou jich bylo plné hřiště. V 41. minutě po krásné individuální akci Petra Brašny, který následně předložil balon Václavu Klasnovi před prázdnou branku, se hosté dočkali snížení. Za další dvě minuty už hosté snížili na rozdíl jediné branky. Petr Brašna zatáhl balon po straně a poté předložil krásnou přihrávku Janu Baumrukovi a ten bez větších problémů zakončil. Jenže v poslední minutě prvního poločasu si slovo vzali opět domácí, Petr Pavelka využil zaváhání obrany i brankáře Letin a poslal Nepomuk znovu do dvoubrankového vedení. Poločas tak skončil 4:2.

Nápor hostů

Hosté pokračovali tam kde skončili. Byli aktivnější a vytvořili si i velké šance. Petr Brašna neuspěl tváří v tvář Zdeňku Větrovcovi a to hned dvakrát. V 57. minutě měli ovšem obrovskou šanci domácí, jenže tu neproměnili a hosté z brejku trestali. Prosadil se Petr Brašna a přidal tak ke dvěma asistencím i gól. Hosté se i nadále cpali do koncovky. A za dalších sedm minut se jim povedlo vyrovnat, když se podruhé v zápase zapsal na střeleckou listinu Petr Brašna. Tento hráč se tak podílel na všech brankách hostů. Zápasu by nejspíš slušela remíza, ale to razantně odmítl Jiří Slach, jenž předvedl nádherný fotbalový kousek. Z dvaceti metrů přehodil brankáře hostů a nasměroval tím Nepomuk k vítězství. Nic na tom nezměnila ani akce z konce zápasu kdy Milan Kůs centroval do vápna a Tomáš Hupač těsně minul branku.  



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
p. Slach (trenér FK Nepomuk): "Rychle jsme vedli 3:0. Pak jsem vlastními chybami nechali soupeře snížit. V druhém poločase jsme měli obrovskou šancí zvýšit na 5:2, tu jsme nedali a soupeř z brejku snížil. Nakonec rozhodl parádní gól."

SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Ve třicáté minutě jsme prohrávali o tři góly pak jsme zabrali a snížili na 3:2. Do šaten pak přišel čtvrtý gól v naší síti, to byla velká chyba. Za druhý poločas musím kluky pochválit, zabojovali a srovnali jsme na 4:4. Pak jsme dostali na 5:4. Měli jsme dostatek šancí vyhrát zápas."



Sestavy


FK Nepomuk B
Z. Větrovec [-] - M. Březák [-] , V. Janoch [-] , P. Kalabza [-] , P. Pavelka [-] , V. Švec [-] , M. Lukeš [-] (55. D. Slivoň [-] ) , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , M. Kepka [-] (46. L. Zajíc [-] ) , D. Šmíd [-] (50. J. Slach [-] )

SK Letiny
M. Hop [-] - K. Hajšman [-] , R. Štádler [-] (68. V. Brašna [-] ) , J. Baumruk [-] , V. Pikhart [-] , T. Hupač [-] , V. Klasna [-] , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , R. Přibáň [-] , M. Baxa [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BŘEZÁK Vladimír (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.