0:2
(0:2)
18. T. Loukota
37. P. Arnošt (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů ze středu tabulky zvládl lépe Klášter


Branky


18. T. Loukota , 37. P. Arnošt (p.)
0

Oběma týmům v tomto zápas už o nic nešlo. Snad jen o konečné pořadí ve středu tabulky. V zápase bylo k vidění dost gólových šancí, osobních soubojů ale také pokutový kop nebo červená karta. Zápas nakonec ovládl Klášter a předskočil svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl zápas

Do zápasu vstupily oba týmy uvoněně, přece jen bylo vidět že už jim nejde skoro o nic. Postupem času si začali hosté vytvářet i mírnou převahu, ale šance přicházely v podstatě na obou stranách. První obrovskou šanci skórovat měli domácí, v 18. minutě se řítil jejich hráč sám na golmana. Bárta v bráně hostů si s ním však poradil a založil rychlý brejk, na jejímž konci byl kapitán Tomáš Loukota a poslal hosty do vedení. Opět se potvrdila otřepaná fráze: Nedáš, dostaneš. I nadále měli ze hry více spíše hosté. V 37. minutě navíc přišla další klíčová událost zápasu. Po faulu na hostujícího hráče rozhodčí správně nařídil penaltu. K té se postavil Klášterský ostrostřelec jenž má v posledních zápasech skvělou formu, Petr Arnošt. Svůj pokus proměnil a hosté vedli o dvě branky. Do konce poločasu už žádný gól nepřišel, a tak do šaten odcházeli štastnější hosté.

Bezbranková druhá půle

Domácí si v poločase řekli že musí něco změnit, a do druhé půlky tak vstoupili aktivněji. Hra se srovnala a k vidění byl vyrovnaný fotbal. Ale místo šancí bylo k vidění spíše více osobních soubojů a ostřejších zákroků, a proto místo gólů přicházely spíše karty. Domácím se nedala upřít snaha se zápasem něco udělat, jejich snažení ale dostalo tvrdé K.O., když v 65. minutě uviděl druhou žlutou Martin Hohlberger. Radkovice tak čekala necelá půlhodina o deseti. Na obrazu hry to ale příliš nezměnilo. Domácí se naopak semkli a bojovali i za vyloučeného kamaráda. Hosté však s dvoubrankovým náskokem v zádech nikam nepospíchali a využívali více volného místa na hřišti. Domácí se dostali do pár zajímavých situací, trefili brankvou konstrukci, ovšem Bárta si čisté konto nenechal vzít. Hosté tak vyhráli čtvrtý zápas v řadě a posunuli se na sedmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "První půli jsme hráli špatně, druhá už byla lepší. Šance byly na obou stranách. Z naší strany špatný výkon, soupeř vyhrát zaslouženě."

TJ Klášter
Trenér TJ Klášter: "Měli jsme spoustu šancí, ale neproměnili je. Soupeř nebyl špatný, nicméně byli jsme lepší. Naše hra byla dobrá, hráči hráli v pohodě."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - Z. Bultas [-] , T. Kučera [-] , D. Vondra [-] , M. Hohlberger [-] , V. Brada [-] , P. Němec [-] , J. Janeček [-] (75. J. Horský [-] ) , M. Velich [-] , M. Březina [-] (59. P. Vlček [-] ) , F. Březina [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (67. M. Hora [-] ) , M. Dolák [-] , P. Arnošt [-] , D. Míčko [-] (71. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , T. Pekárek [-] , L. Pelikán [-] , R. Sedláček [-] , T. Karela [-] , M. Karlík [-]

ŽK: 52. M. Hohlberger , 54. D. Vondra , 64. F. Březina , 83. J. Horský - 41. P. Arnošt , 57. M. Karlík . ČK: 65. M. Hohlberger .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - OULÍK Marek (N), PRŮCHA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.