Chlumčany zvládly zápas o všechno


Branky


54. J. Janoušek (p.)
0

Do konce sezóny zbývala už jen dvě kola. Oba týmy jsou namočeny v pásmu sestupu, nesmírně důležitý zápas. Nepříliž pohledný zápas nakonec rozhodl pokutový kop. Zápas tak přiblížil Chlumčany blíže k bezbečné zóně. Oba týmy také budou doufat ve ztrátu Letin. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Na zápas o všechno se přišlo podívat přibližně stovka lidí. Začátek zápasu byl neuspořádaný, oba týmy si uvědomovaly závažnost zápasu a nechtěly udělat chybu. Šance ovšem zatím nepřicházely. Postupem času začali hosté získavat územní převahu a zatlačili soupeře na jeho půlce. S přibývajícím časem si Chlumčany vytvořily i nějaké gólové šance. Pozorný Fuchs v bráně domácích ale žádný pokus za svá záda nepustil. První poločas tak gól nepřinesl.

Rozhodující penalta

Do druhého poločasu šly oba týmy s tím, že zápas můžou zvrátit na svou stranu. Domácí se bohužel stále nemohli dostat ke své hře a vlastními chybami se dostávali pod tlak. Zlomový okamžit zápasu pak přišel v 54. minutě, kdy byl hostující hráč sražen ve vápně a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Tíhu okamžiku na sebe vzal Jan Janoušek. Dokázal ovšem zachovat chladnou hlavu a poslal hosty do vedení. Domácím se nedala upřít snaha o vyrovnání, ale hosté v podstatě zápas kontrolovali. Do konce zápasu přišlo ještě několik šancí, převážná část na straně hostů. Žádná z nich si už ale cestu do sítě nenašla a hosté tak vezou z Lužan cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Bohužel musím přiznat byli lepší, fotbalovější, důraznější. Nám chyběl důraz. Zápas rozhodli ze správně nařízené penalty. Soupeř vyhrál zaslouženě, kdyby jsme uhráli remízu bylo by to štěstí. Vyhrát jsme si nezasloužili. Asi to znamená pád níž, ale je to jen fotbal tak si příští rok zkusíme něco jiného."

TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma (trenér TJ Chlumčany B): "Byli jsme jasně lepší, nedokázali jsme ale bohužel přidat další branku. Zaslouženě jsme vyhráli, bohužel ale záchranu nemáme ve svých rukou."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [10.0] - M. Dietl [-] (83. M. Frána [-] ) , M. Toma [-] , J. Pecl [-] (80. P. Pecháček [-] ) , J. Linhart [-] , T. Štycha [-] , M. Rath [-] , J. Grassl [-] , M. Havránek [-] , R. Soušek [-] , A. Hajžman [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] , J. Janoušek [-] (82. J. Juráň [-] ) , P. Šimána [-] , J. Vajai [-] , L. Nohava [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Zíka [-]

ŽK: 12. J. Grassl , 54. J. Linhart , 89. P. Pecháček - 40. J. Janoušek , 73. J. Vlček , 75. M. Vojáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HRABÍK Pavel (N), KASTNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.