Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy porazily Blovice a drží třetí místo


Branky


0

Domácím Blovicím už o nic  nejde, jsou v klidném středu tabulky. Šanci tak dostali mladíci, to je totiž směr jakým se chtějí Blovice ubírat. Hosté pak přijeli s cílem vyhrát a udržet si tím třetí pozici. Po gólově vyrovnaném prvním poločasu, ve kterém měli možná trochu více navrh domácí, však hosté zabrali a čtyřmi brankami strhli zápas na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí vstoupili do utkání uvolněně a dařila se jim kombinace. Přicházely i první šance. Úvodní branka utkání pak přišla v 15. minutě, postaral se o ní domácí Václav Šeba krásnou střelou. Posléze se hra vyrovnala a hosté se pomalu dostávali do hry. Domácí obrana ale odolávala. Domácí si vytvořili pár brankových příležitostí ale druhý gól se jim ale přidat nepodařilo. Přišel tak trest, na konci krásné kombinační akce se ocitl Zdeněk Beníšek a vyrovnal takstav utkání. Do konce poločasu se už žádná větší šance neudála a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Dominance hostů

Domácí doufali že si výkon z první půle přenesou i do druhé. Hosté si naopak v poločase řekli že takle to nejde a do druhé půle vstoupil úplně jiný tým. Hosté byli všude. Měli každý odražený balón a vytvářeli si spousty šancí. Otočení zápasu se hosté dočkali v 65. minutě, kdy se po standartce prosadil hlavou Zdeněk Pavlíček. Domácí se nemohli dostat k ničemu a hosté chvílemi naprosto dominovali. Z toho také pramenily dva slepené góly. První z nich padl po krásné akci na jejímž konci byl Zdeněk Beníšek a svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení hostů. Za další dvě minuty se hosté radovali znova. Na centrovaný balón z rohu si naskočil Roman Liška a bylo to 1:4. Hra se následně více vyrovanala a gólové radosti se ve druhé půli dočkali i domácí. Po pohledné akci se dokázal prosadit Tomáš Nekola a vykřesal naději pro domácí. Minutu po snížení ovšem veškeré šance domácích utnul Filip Švejda, který se řítíl ze středem na sám na brankáře a nemýlil se. Hosté tak porazili Blovice 5:2 a drží stále třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Ladislav Štětina (vedoucí mužstva TJ Blovice): "Prohráli jsme s lepšími. Nasadili jsme zase mládí, takže to příští rok bude zase lepší. V prvním poločase jsme hráli dobře, bohužel po druhé brance jsme se položili a hosté pak zápas ovládli.Žinkovy byly fotbalovější."

TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Bylo to v podstatě derby, vesnice jsou jen kousek od sebe. Měl jsem trochu obavy z toho zápasu, jak se bude vyvíjet a tak. První poločas byli domácí možná o kousek lepší. V poločase jsme si pak něco řekli. A druhý poločas byl jeden z nejlepších v sezóně. Výborný kolektivní výkon, hezké kombinace. Zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Hošek [-] , J. Veselovský [-] (62. T. Matoušek [-] ) , V. Davídek [-] , A. Zdvořáček [-] (75. J. Parouz [-] ) , Š. Merhaut [-] (85. T. Kotous [-] ) , P. Choun [-] , K. Hajský [-] , T. Nekola [-] , V. Šeba [-] , J. Stegmuller [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Čengery [-] , J. Doričák [-] (87. M. Vokurka [-] ) , T. Oulík [-] , R. Liška [-] , D. Niemkiewicz [-] , Z. Pavlíček [-] (77. J. Trojánek [-] ) , F. Švejda [-] , Z. Beníšek [-] , M. Šneberk [-] (83. M. Vladař [-] ) , T. Hora [-]

ŽK: 35. M. Hošek , 88. V. Davídek - 65. R. Liška , 88. Z. Beníšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTĚTINA Michal (N), BURDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.