Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

1.0

Zázemí

--

Předenice zaskočily lídra tabulky


Branky


0

Zápas jenž se odehrával už v takové uvolněnější atmosféře přinesl čtyři branky, velmi dobrý obraný výkon Předenic, další dva góly Chotěšovského snipera a vcelku pohledný fotbal. Štastnější nakonec byli hosté, kteří si připsali bonusový bod a obrali tak lídra soutěže o dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích, ale gól hostů

Cíl s jakým šli oslabené Předenice do zápasu byl jasný, zatáhnout sena svou půlku a vyčkávat na brejky. Chotěšov tak držel více balon a diktoval tempo hry. Dlouho ale nemohl najít skulinku v obraně hostů a tak se hrálo jen k vápnu. A tak si první velkou šanci zápasu vytvořili hosté, kdy Martin Bruml vybojoval míč u lajny a poslal Jakuba Benáška sám na brankáře. Ten ale tváří v tvář Miroslavu Radovi neuspěl. Z druhého brejku ale hosté už udeřeli. Na přihrávku Pavla Kvindery si ve vápně naběhl obránce David Procházka a otevřel skóre. Domácí dál tlačili na hosty, ale jejich brejky byli smrtící. Žádná gólovka na straně domácích v první půlce nepřišla, naopak ještě jednu si vytvořili hosté. Znovu se před brankářem ocitl Jakub Benášek ale ani tentokrát nedokázal uspět. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Stejný obraz hry

Do druhého poločasu se obraz hry nezměnil. Domácí drželi balon a hosté byli stažení a čekali na svou šanci. A ta přišla už v sedmé minutě druhé půlky. Na míč za obranu od Josefa Majera si naběhl Martin Bruml a v zakončení se nemýlil. Hosté tak překvapivě vedli už 2:0. Tlak domácích se pak čím dál víc stupňoval a hosté už se k balonu moc nedostávali. Dlouho to vypadalo že hosté svůj náskok ubrání. Pomalu jim ale docházely síly a toho dokázali domácí využít naplno. V 80. minutě se k odraženému balonu ve vápně dostal Davik Kubík a snižil na 1:2. Za další  tři minutky už byl stav srovnaný, když po téměř identickém okamžiku se znovu prosadil David Kubík a svůj gólový účet posunul na číslo 23.! Do konce zápasu se domácí snažili o úplný obrat zápasu. To se nakonec už nepovedlo a zápas tak dospěl k penaltám. 

Prémiový bod berou hosté

Ve fotbalové leterii zvané penaltový rozstřel měli nakonec více štestí hosté, kteří proměnili tři pokusy, domácí jen dva.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér TJ Choťěšov): "V uvolněné atmosféře jsme první poločas 1:0, když soupeř skóroval z brejku. My jsme si vytvářeli takové pološance. V druhé půlce jsme to víc otevřeli a soupeř to potrestal z dalšího brejku. Pak jsme soupeře zatlačili a vyrovnali, poté nám nebyl uznán gól kvůli údajnému ofsajdu. Myslím, že jsme ale byli lepší."

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Chotěšov držel míč na kopačkách ale dlouho se k větší šanci nedokázali dostat. Je škoda že jsme nevyhráli za tři body, bránili jsme poctivě a celý tým makal na sto procent. Skvělý obranný výkon."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němec Michal - DRDA Josef (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.