2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 13:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk obral Chotěšov o bod...


Branky


37. J. Slach , 62. V. Švec - 47. D. Kubík , 58. A. Štökl
0

Byl to souboj týmů z čela tabulky, nicméně ani jednomu už o moc nejde. Fotbal i podle toho vypadal, zbytečně se nefaulovalo a nepřicházely ani ostřejší fauly. K vidění byli nakonec čtyři branky i neproměněná penalta v základní hrací době. Oba týmy si tak po devadesáti minutách spravedlivě rozdělily po bodu, ten bonusový si nakonec odvezli hosté z Chotěšova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jednoho gólu

První poločas začal velmi vlažně, ani jeden z týmů se nikam nehnal a spíše vyčkával s čím příjde soupeř. Nepřicházely ani žádné šance, a tak jediné co bylo v úvodní třicetiminutovce vidět byla dvěstřídání na straně domácích. Jediné branky prvního poločasu se zhruba 70 přichlížejících diváků dočkalo sedm minut před koncem poločasu. Domácí rychle rozehráli standartní situaci, přišel dlouhý nakopnutý balón, vyhraný souboj po kterém přišla přihrávka na Jiřího Slacha a ten se z malého vápna nemýlil a poslal domácí do vedení. Další gól už do konce poločasu nepadl a domácí tak měli v poločase vetší důvod k radosti.

Otočení zápasu i neproměněná penalta

Domácí šli do druhé půlky stím, žechtějí nadějný stav udržet a třeba ještě nějakou branku přidat. Tento plán již ovšem vydržel jen dvě minuty. Poté se totiž dostal k odraženému balonu ve vápně David Kubík a propálil vše co mu stálo v cestě. Přidal tak svůj 22. soutěžní gól a srovnal stav utkání. Tento gól jako by polil hostující hráče živou vodou, najednou jich bylo plné hřiště. Začali si vytvářet šance, a snažili se o zvrat utkání. To se jim nakonec povedlo v 58. minutě kdy se krásné uvolnil kličkou na střed Adam Štökl a z vápna poslal míč do sítě. Radost hostů však neměla dlouhého trvání, už za minutu rozhodčí zapískal penaltu. K té si stoupl Miroslav Švec, ale neproměnil, hosté tak stále vedli o jednu branku. Domácí ale nic nezabalili a v 62. minutě se dočkali vyrovnání kdy se prosadil Václav Švec, v tu chvíli spadl penaltovému střelci určitě kámen ze srdce. Hosté pak začali být o trošku aktivnější a vytvořili s dvě nebo tři větší šance. Domácí Pavla Wallenfelse už ale překonat nedokázali, a tak o vítězi museli rozhodnout až penalty. 

Prémiový bod berou hosté

Penaltový rostřel se spíše sázka do loterie. Větší štestí nakonec měli hosté, kteří ho vyhráli 4:3. Spokojenost pak ale panovala na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
p. Slach (trenér FK Nepomuk): "Dneska to byla zasloužená remíza, naši hráči se překonávali. Narazili jsme určitě na nejlepšího soupeře v okrese, zaslouženě postupují. Zlobíme se na našeho Míru Švece (smích)."

TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér TJ Chotěšov): "První poločas byl vyrovnaný, šancí bylo pomálu. V druhém poločase jsme se zlepšili a zápas otočili, soupeř pak ještě dokázal vyrovnat. Za nerozhodného stavu jsme zahodili pár vyložených šancí. Soupeř zase nedal penaltu. Na fotbale bylo vidět že o nic nejde. Řekl bych taková zasloužená remíza."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Švec [-] , P. Kalabza [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] (61. P. Pavelka [-] ) , P. Osuský [-] (34. D. Slivoň [-] ) , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , V. Janoch [-] , V. Březák [-] (9. D. Šmíd [-] ) , M. Březák [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Ondruš [-] (85. P. Eret [-] ) , J. Jindřich [-] , O. Pešta [-] - P. Braun [-] , M. Bednář [-] , P. Znášik [-] , J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-] , D. Kubík [-] -

ŽK: 40. P. Kalabza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - MRÁZ Roman (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.