5:1
(2:0)
82. T. Kutka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy doma nadělily Lužanům bůra...


Branky


8. M. Šneberk , 21. Z. Beníšek , 55. Z. Pavlíček , 78. Z. Pavlíček , 87. F. Švejda (p.) - 82. T. Kutka (p.)
0

Žinkovy šly do zápasu stím že chtějí odčinit porážřku z minulého kola. Hosté pak naopak chtěli navázat na důležitá vítězství z předchozích dvou kol, a připsat si tak další body v boji o záchranu. Domácí favorit však nic nepodcenil, do zápasu vstoupil soustředěně, předváděl krásný kombinační fotbal a zaslouženě zdolal Lužany rozdílem třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasný průběh první půlky

Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře, drželi míč a pohledně kombinovali. První šance na sebe tak nenechaly dlouho čekat. Úvodní branku utkání vstřelil Miroslav Šneberk, který si našel míč po volném přímém kopu a skóroval. Domácí i nadále pokračovali v nátlaku a kontrolovali hru. Ve 21. minutě se po krásné kombinační akci dostal k zakončení Zdeněk Beníšek a zvýšil vedení domácích na rozdíl dvou branek. Do konce poločasu si domácí i hosté vytvořili nějaké šance. Do sítě si však žádná střela cestu nenašla, a tak se do šaten odcházelo za stavu 2:0.

Poločas standartních sitaucí

Druhý poločas se odvíjel hodně podobně jako ten první, domácí tlačili a hosté se do šancí dostávali jen sporadicky. Deset minut po začátku druhé půle se pak domácí mohli radovat z dalšího vstřeleného gólu. Postaral se o něj Zdeněk Pavlíček, který hlavou uklidil míč do sítě po standartní situaci. Poté si domácí vytvořili velké množství šancí. Hostující golman však za svá záda nepustil žádnou z nich. A tak se na další gól čekalo až do 78. minuty, kdy se po druhé v zápase prosadil Zdeněk Pavlíček, který dorazil standartku. Stav zápasu byl 4:0. V 82. minutě se ke slovu konečně dostali hosté. Na 1:4 z pohledu hostů snižoval Tomáš Kutka z penalty. Tečku za tímto zápasem pak udělal také z penalty Filip Švejda svým 19. gólem. Domací si tak připsali zasloužené vítězství 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "K dnešnímu zápasu jsme přistoupili zodpovědně, rozhodně lépe než v Radkovicích. Předvedli jsme kvalitní, kolektivní, kombinační výkon. Vytvořili si spoustu šancí. Zaslouženě jsme vyhráli."

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Chybělo nám pět hráčů, čtyři by určitě byli v základu. Žinkovy byly lepší, měly zkušenější hráče. Výsledek odpovídá vývoji na hřišti."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Trojánek [-] , J. Vokurka [-] , M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-] (57. J. Doričák [-] ) , Z. Pavlíček [-] , F. Švejda [-] , Z. Beníšek [-] , M. Šneberk [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - P. Hodan [-] , M. Dietl [-] (60. I. Kolečkář [-] ) , J. Běl [-] , T. Kutka [-] , T. Štycha [-] , M. Rath [-] , J. Grassl [-] , M. Havránek [-] , R. Soušek [-] , A. Hajžman [-]

ŽK: 42. T. Kutka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠRAIT František (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.