Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sympatický výkon Dvorce nakonec na body nestačil...


Branky


0

Měl to být souboj dvou týmů kterým už o nic nejde. Klášter je zachráněný a Dvorec je jistým sestupujícím, takže se dal čekat otevřený fotbal plný gólů. Na zápas si našlo cestu přibližně 140 diváků, což je krásná účast. A diváci určitě nelitovali, viděli devět gólů. Klášter zvládl domácí zápas, ale hosté jim to zadarmo nedali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Zápas začal s půlhodinovým zpožděním kvůli poruše vozidla rozhodčího. Úvod utkání byl vyrovnaný, oba týmy hrály tvrdě a vytvořily si i nějaké šance. První velikou šanci na skórování měli hosté, v 9 minutě dostali šanci zahrávat pokutový, ten ovšem neproměnili, naštěstí dorážející Petr Kalabza se už nemýlil a poslal hosty do vedení. Z vedení se však hosté neradovali příliš dlouho, za dvě minuty se dostal k balonu Petr Arnošt a srovnal stav utkání. Domácí pak začali přidávat na obrátkách a vytvářeli si šance. K otočení zápasu došlo už v 15. minutě, to se prosadil Martin Dolák. Na rozdíl dvou branek pak dokázal zvýšit Petr Velíšek. Po této brance se probrali znovu i hosté, zlepšili kombinaci a vytvářeli si nadějné pozice pro zakončení. Zaslouženého snížení se pak dočkali v 29. minutě po nádhérném přímém kopu Aleše Vavřičky, který zakroutil přímák od rohového praporku na zadní tyč. Za zbývajících patnáct minut už se žádný z týmů nedokázal prosadit a tak se šlo do šaten za stavu 3:2.

Mírná převaha domácích

Do druhé půle šli oba týmy stím že zápas ještě není rozhodnutý. K vidění bylo hodně osobních soubojů i ostřejších zákroků. Na první branku druhé půle se čekalo až do 63. minuty, kdy se podruhé v zápase prosadil Petr Arnošt a domácá tak znovu vedli o dvě branky. Poté přišla slabší chvilka zápasu kdy nepřicházelo moc šancí, hrálo se spíše ve středu pole. K zdramatizování zápasu došlo v 79. minutě kdy se hosté trefili opět po přímáku. Tentokrát ho zahrával Ondřej Košán, míč sice zasáhl tyč ale poté směřoval za záda bezmocného golmana. Když už to vypadalo že hosté ještě mohou získat nějaký ten bodík, přišli dva slepené údery domácích. Nejprve se v 82. minutě prosadil kapitán domácích Tomáš Loukota, dvě minuty po něm se prosadil i střídající Petro Langer a utnul tak veškeré naděje hostů na bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Když hrajeme v Klášteře vždy padá hodně branek, a ani tento zápas tomu nebylo jinak. Zápas byl zajímaví, hodně tvrdý, dost osobních soubojů. Byla to škoda, nehráli jsme špatně, nakonec byli domácí šťastnější. Pochválil bych celý tým."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (69. P. Langer [-] ) , D. Míčko [-] (85. L. Tobrman [-] ) , P. Arnošt [-] , M. Dolák [-] (59. M. Suko [-] ) , T. Pekárek [-] , T. Loukota [-] , M. Hora [-] (44. T. Karela [-] ) , R. Sedláček [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-]

TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - T. Kulhánek [-] , O. Košán [-] , P. Kalabza [-] , A. Vavřička [-] , F. Zdvořáček [-] , M. Kolář [-] , M. Dušek [-] , J. Terč [-] (73. P. Končel [-] ) , P. Kalabza [-] , M. Greguš [-]

ŽK: 9. V. Bárta , 53. T. Pekárek - 39. P. Kalabza , 61. M. Greguš .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Lažánek Karel - PRŮCHA Josef (N), JEDLIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.