3:2
(2:2)
18. M. Havránek (vl.)
24. V. Frank
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 18:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany udělaly důležitý krok k záchraně...


Branky


16. T. Štycha , 28. M. Frána , 65. M. Rath - 18. M. Havránek (vl.) , 24. V. Frank
0

Minulé kolo vyhrály Lužany překvapivě v Nepomuku. A chtěli na to určitě navázat i na domácí půdě. Hostující Předenice ale bojují o druhé místo a určitě si jely do Lužan pro tři body. Po vyrovaném průběhu, a spoustě chyb byli domácí štastnější. Vyhráli 3:2 a udělali důležitý krok k tomu, aby se vyhnuli přímému sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný chyb

Začátek zápasu byl neuspořádaný a žádný z týmů se nedostal ke své hře. Předenice se snažily držet míč, ale Lužany je díky dobrému napadání k ničemu nepustily. A tak se vedení ujmuli domácí. V 16. minutě se k odraženému balonu u penalty dostal Tomáš Štycha a přízemní ranou propálil, vše co mu stálo v cestě. Domácí se ale neradovali příliš dlouho.  Krásný centr ze strany si do vlastní sítě usměrnil kapitán domácích Matrin Havránek. Poté začaly Předenice domácí přehrávat. Po rohovém kopu ve 24. minutě se k hlavičce dostal Václav Frank a poslal hosty do vedení. Ale i na tento gól přišla rychlá odpověd. Čtyři minuty poté totiž Marek Frána využil nepovedené malé domů, a znovu tak vyrovnal stav utkání.

Tlak hostů

Do druhé půlky nastupovaly oba týmy s úmyslem zvrátit stav zápasu ve svůj prospěch. Hosté dokonce vystřídali tři ofenzivní hráče. Jednožnačně aktivnějším týmem byli hosté, kteří tlačili domácí a vytvářeli si i šance. Žádná se ale né a né chytit. V 64. minutě poslal domácí trenér na hřiště útočníka Michala Ratha. Byl to mistrovský tah. Po třiceti vteřinách si Rath naběhl do uličky, dostal parádní balón a řítil se sám na brankáře, udělal mu kličku a pohodlně zakončil do odkryté svatyně. Hosté se dožadovali odmávání offsidu, ovšem vlaječka jejich pomezního zůstala dole. Předenice nic nevzdávaly, snažily se stále tlačit soupeře, ale jejich akce končily na šestnáctce soupeře. Lužany se už nikam netlačily a bránily jednogólový náskok. To se jim nakonec povedlo, a připisují si další veledůležuité body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Popravdě soupeř byl asi lepší. Nicméně naši kluci bojovali a dřeli. Jsem velmi spokojený s výsledkem i převedenou hrou. Velké uznání patří hráčům jako Pecl a Linhart, je jim přes čtyřicet ,ale bez nich by to prostě nešlo."

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Zápas který rozhodly chyby hráčů, pomezního i hlavního rozhodčího. A náš výkon byl taky hrozný."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - T. Štycha [-] , F. Tykal [-] (50. P. Pecháček [-] ) , M. Toma [-] (88. M. Hořký [-] ) , S. Tisot [-] (46. P. Hodan [-] ) , M. Frána [-] (64. M. Rath [-] ) , J. Linhart [-] , J. Pecl [-] , R. Soušek [-] , A. Hajžman [-] , M. Havránek [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] (49. T. Pech [-] ) , M. Myška [-] , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] (63. M. Zelenka [-] ) - V. Frank [-] , T. Kadlec [-] , R. Jirák [-] - J. Bernášek [-] (46. J. Majer [-] ) , J. Mašek [-] (46. M. Bruml [-] ) - J. Mašek [-] (46. D. Kasl [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pašek Milan - ŠTYCH Karel (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.