5:3
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Statečný výkon Nepomuku nakonec na body nestačil...


Branky


1. M. Švec (vl.) , 22. Š. Merhaut , 34. Š. Merhaut , 68. T. Matoušek , 82. P. Choun - 12. M. Švec , 52. M. Švec , 70. J. Slach
0

Byl to zápas týmů kterým už v podstatě o nic nejde. Nepomuk chtěl ale určitě odčinit domácí porážku z minulého týdne. Ale na zápas se nesešel a odjížděl v deseti lidech. A i když žádný body neodvezl výkonostně určitě nezklamal. Čtyřicátníci z Nepomuku drželi krok s Blovickými mladíky, což po zápase ocenili i domácí diváci potleskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlí první gól

Do zápasu nastoupilo pouze 21 hráčů, Nepomuk začínal v deseti. Domácí odstartovali do zápasu velmi dobře, už v první minutě kdy si vstřelil vlastní gól Miroslav Švec. Dále byla hra vyrovnaná, šance si vytvářeli i oslabení hosté. A ty se dočkali v 12. minutě. Kdy se, tentokrát už do správně sítě, trefil Miroslav Švec z volného přímého kopu. Za dalších deset minut se ale domácí dostali opět do vedení. Prosadil se Štefan Merhaut. Ten byl ústřední postavou i v 34. minutě kdy přidal druhou branku. Domací vedli už 3:1 a vypadalo to že je hotovo. Kdo si to ale myslel, ten se mýlil. Hosté zabrali a dokázali si vytvořit šance. Do konce zápasu ale už žádná zajímavá situace nepřišla a do šaten se tak šlo za stavu 3:1.

Sympatická snaha hostů

Domácí šli do druhé půlky v dobré pozici. Vedli o dvě branky a navíc hostům odstoupil František Viktora, poměr na hřišti byl teda 11:9. I přes znatelnou početní nevýhodu měli lepší start do druhé půlky hosté. V 52. minutě se dostali k možnosti rozehrávat volný přímy kop ze slibné pozice. K balonu se opět postavil Miroslav Švec, a ani tentokrát nezklamal a snížil na 3:2. Ten gól probudil domácí, začli zase více kombinovat a využívat své převahy. Důležité branky na 4:2 se dočkali v 68. minutě, to se prosadil Tomáš Matoušek. Ale ani tento gól nesložil srdnatě bojujíci hosty. Dvě minuty po inkasované brance se hosté dostali do brejku, ten zakončil pěknou křižnou střelou Jiří Slach a zápas byl znova otevřený. Nakonec ale přece jen domácí zlomili statečně bojující hosty. V 82. minutě dal pátou domácí branku Petr Choun. Na tuto branku už hosté nedokázali odpovědět. I přes prohru si však hosté vysloužili za svůj výkon potlest od fanoušků soupeře. Nutno podotknout že potlesk byl opravdu zasloužený.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
p. Slach (trenér Nepomuk B): "Na zápas jsme jeli hodně oslabení, ale jsem rád že jsme odjeli, byla by ostuda se nedostavit. Zápas jsme odehráli s hráči kteří tady před dvaceti lety hráli krajský přebor. Bylo tam hodně čtyřicátníků, a dokonce i jeden padesátník. Myslím, že jsme určitě neudělali ostudu. Do poslední minuty jsme drželi krok se soupeřovo mladým týmem. Soupeřovo fanoušci náš výkon ocenili potleskem po zápase."



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Hošek [-] , M. Jílek [-] , Š. Merhaut [-] , P. Choun [-] , K. Hajský [-] (69. R. Šabata [-] ) , M. Štětina [-] (46. J. Parouz [-] ) , T. Nekola [-] (60. J. Diviš [-] ) , O. Šeba [-] , V. Šeba [-] , J. Stegmuller [-] (46. T. Matoušek [-] )

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - V. Švec [-] , F. Šlehubr [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] , P. Osuský [-] , V. Březák [-] , F. Viktora [-] , M. Voráček [-] , M. Švec [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HUDÁK Ján (N), JÍLEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.