Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Chotěšově se hrál pouze 38 minut. Pak byl zápas pro nedostatek hráčů hostující týmu ukončen...


Branky


0

Chotěšov už má jistý postup, a tak se dalo spekulovat o jejich motivaci. Domací ale nic takového nedovolili a silně oslabeného soupeře zatížili šesti góly. Poté se zápas v 38. minutě zápas ukončil z důvodu nedostatku hráčů Letin. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasný průběh celého zápasu

Do úvodu utkání nastoupily Letiny pouze v devíti lidech. Přesto si vytvořili v první desetiminutovce dvě šance, ty ale neproměnili. Pak už to byl zápas jen na jednu branku. Ve 12. minutě už otevřel skóre Josef Schamberger. Sotva se rozehrálo a už mohli domácí znova radovat na 2:0 zvyšoval David Kubík. Poté Letinám dorazil desátý hráč. Na obrazu hry to ale nic nezměnilo. Třetí branku přidal Adam Štökl. Nasledovala klidnější čtvrthodinka kdy se domací nedokázali prosadit. Poté ale přišla šestiminutovka Davida Kubíka. Ten nejprve ve 30. minutě zvýšil na 4:0. Za další tři minuty už mohl slavit hattrick. Ale stále to nebylo vše, poslední hřebíček do rakve zasadil hostům v  36. minutě. Poté odstoupili tři hráči hostů, a zápas byl pro nedostatečný počet hráčů schopných hrát skrečován. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér TJ Choťěšov): "Jednoznačný zápas, soupeř měl na začátku dvě šance, které jsme přežili. Pak už to byl zápas na jednu branku. Bohužel zápas skončil předčasně."

SK Letiny
Milan Kus (hráč, předseda SK Letiny): "Budu muset obeslat všechny hráče, na dnešek se mi omluvilo 7 hráčů. A pořád je ještě šance, vyhnout se přímému pádu o patro níž. Teď máme ještě tři zápasy, chtělo by to alespoň 6 bodů. Myslím, že pokud se sejdeme všichni, tak nehrajeme špatný fotbal."



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Eret [-] , E. Molek [-] , P. Milička [-] , J. Jindřich [-] - M. Bednář [-] , P. Znášik [-] , J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] (36. P. Braun [-] ) - A. Štökl [-] , D. Kubík [-] -

SK Letiny
M. Hop [-] - M. Kůs [-] , R. Štádler [-] , V. Klasna [-] , P. Brašna [-] , J. Baumruk [-] , T. Hupač [-] , R. Přibáň [-] , M. Baxa [-] , T. Krist [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - DRDA Josef (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.