M. Baran 19.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany zaskočily Nepomuk a odvážejí si nesmírně důležité body...


Branky


0

Nepomuk vstupoval do zápasu jako favorit, který chtěl navíc udržet krok s čelem tabulky. Lužány naopak potřebují každý bod v boji o udržení a jejich bojovný a velmi povedený výkon jim přinesl body, které na konci sezóny mohou mít cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Lužan

Zápas se odehrával za velmi horkého počasí, z čehož nebyli hráči příliš nadšeni. Vstup do prvního poločasu byl vyrovnaný, kdy si oba týmy vytvářely šance. Jako první se radovali hosté, když přízemní střelou zpoza vápna rozvlnil sít Luboš Janeček. Domácí si v první desetiminutovce vytvořili dvě gólové šance, ani jedna se ale neuchytila. A tak se z druhého gólu v zápase radovali opět hosté, kdy si na parádní oblouček za obranu naběhl Jiří Běl a přehodil bezmocného Wallenfelse v brance domácích. Nepomuk se ale v zápětí vrátil zpět do utkání díky bojovnosti Švece, který využil zaváhání obránce, dostal se k balonu u brankové čáry a předložil ho Marku Baranovi, který už z malého vápna neměl větší problém zakončit. Do konce poločasu si oba týmy vytvořily ještě nějaké šance, ale žádná se už neujmula.

V druhé půlce se už hrál opatrnější fotbal

Oba týmy vyšli do druhé půlky stím, že zápas ještě není rozhodnutý a branka na jakékoli straně může být rozhodující. Nepomuk se snažil tlačit do zakončení, ale hráči Lužan jim toho příliš nedovolili, a tak nepřicházely nějaké větší šance. V 57. minutě se Lužany dostaly do protiútoku a po pěkné kombinační akci se na levé straně dostal k míči Tomáš Štycha, zatáhl míč do vápna a křižnou střelou propálil domácího brankáře. Od té chvíle si hosté výsledek hlídali. Domácí se sice ještě snažili z vývojem něco udělat, ale Lužany je k ničemu nepustily a zaslouženě vyhrály 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Šlach (trenér FK Nepomuk B): "Po minulém zápasu jsme si mysleli, že to bude lehčí. Soupeř nás zaskočil svou bojovností. Do desáté minuty jsme měli dvě gólovky, ale neproměnili jsme je, pak už jsme jenom dotahovali. Celkově byli hladovější po vítězství a zaslouženě vyhráli. Náš výkon byl nepovedený, v podstatě všechno špatně."

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva): "Z mého pohledu zasloužené, vedli jsme 2:0, pak sice soupeř snížil, ale v druhé půlce jsme odskočili opět na dva góly a zápas si pohlídali. Celý tým bych pochválil za výborný výkon."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Švec [-] , P. Osuský [-] , M. Baran [-] (57. J. Slach [-] ) , V. Janoch [-] (75. M. Březák [-] ) , V. Švec [-] , Z. Větrovec [-] (28. R. Mráz [-] ) , J. Martínek [-] , M. Kepka [-] , V. Březák [-] , L. Zajíc [-] (46. F. Šlehubr [-] )

TJ Sokol Lužany
D. Písař [-] - M. Frána [-] , M. Dietl [-] , A. Hajžman [-] , M. Havránek [-] , M. Hořký [-] , J. Pecl [-] (46. R. Soušek [-] ) , J. Linhart [-] (84. M. Toma [-] ) , J. Běl [-] (46. P. Pecháček [-] ) , P. Hodan [-] (46. T. Štycha [-] ) , L. Janeček [-]

ŽK: 16. M. Baran , 32. L. Zajíc , 65. V. Březák - 44. J. Běl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - LEJSEK Pavel, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.