Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choťěšov slaví postup již 4 kola před koncem...


Branky


0

Choťěšov věděl, že pokud porazí Blovice, může už slavit postup. Zápas se podle toho odvíjel a hosté z Blovic i přes sympatický výkon mladých hráčů, neměli šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestadvacetiminutová "One man show" rozhodla zápas

Už od úvodní minuty bylo jasně vidět, kdo bude na hřišti dominovat. Choťěšov se dral do zakončení a už ve 3. minutě se mohl radovat z první branky, o kterou se postaral Adam Štökl. I nadále dominovali domácí a druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 12. minutě se znova prosadil Adam Štökl. Od té chvíle ho bylo plné hřiště, dral se do zakončení ve snaze dokonat hattrick. A toho se zanedlouho dočkal. Ve 20. minutě mohl slavit. Aby toho nebylo málo, ve 26. minutě se prosadil Adam Štökl ještě jednou a zvyšoval na 4:0. Od té chvíle se osmělili trochu i hosté a vytvořili si nějaké šance. Uchytila se hned ta první, kdy se prosadil Tomáš Nekola. Hosté snížili na 4:1. Když už se poločas chýlil ke konci, tak ještě jednou udeřili domací. Ve 45. minute se trefil Tomáš Vacek. Poločasový stav byl tedy 5:1.

Druhý poločas se už spíše dohrával a domácí přidali ještě nějaké branky

Do druhého poločasu už týmy nastupovaly stím, že zápas je rozhodnutý. Od toho se také odvíjel. Sedm minut po začátku druhé půlky se prosadil domácí Pavel Braun a skóre už bylo hrozivých 6:1. V 66. minutě se trefil Pavel Znášik, a poslední, v pořadí již osmý hřebíček do rakve přidal Davik Kubík. Domácí jasně ovládli zápas od první do poslední minuty a zaslouženě tak mohou slavit postup do 1.B třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Radek Kubíček (trenér TJ Choťěšov): "Před zápasem jsme si řekli, že to chceme uzavřít už dnes a kluci k tomu přistoupili zodpovědně. Podařilo se nám to, o co se tu snažíme už 8 let, takže jsem spokojený. Náš výkon byl suverénní a celý zápas byl v naší režii. Soupeř přijel se spoustou mladých hráčů."

TJ Sokol Blovice
Ladislav Štětina ( vedoucí mužstva TJ Blovice): "Zaprvé bych chtěl soupeři pogratulovat k vítězství a taky k postupu. My jsme přijeli do Choťěšova s hodně mladým týmem, věkový průměr byl tak 21 let, nicméně je to směr, jakým se chceme ubírat, sázet na mladé hráče. Doufám že se s Choťěšovem do dvou let znova potkáme."



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - M. Bednář [-] , P. Znášik [-] , T. Vacek [-] , A. Štökl [-] , J. Schamberger [-] , D. Kubík [-] , J. Jindřich [-] , P. Braun [-] , E. Molek [-] , P. Eret [-]

TJ Sokol Blovice
M. Kašpar [-] - T. Matoušek [-] , Š. Merhaut [-] , J. Veselovský [-] , P. Choun [-] , K. Hajský [-] , M. Štětina [-] , T. Nekola [-] , O. Šeba [-] , V. Šeba [-] , J. Stegmuller [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - DRDA Josef (N), JÍLEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.