M. Toma 15.
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lužanech rozhodovaly až penalty


Branky


0

Papírové předpoklady nahrávaly hostujícím Dobřanům, které do Lužan dojely hájit druhý flek. Lužany mají úplně jiné starosti a ještě se trápí v blízkosti sestupových příček

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas stál ještě za zmínku, padly dva góly a pět žlutých karet

Lužany doma na svém hřišti přivítaly dobře hrající Dobřany, které přijely potvrdit body z minulého kola a držet tak stejný bodový náskok na první Chotěšov. Od první minuty se hra přelévala ze strany na stranu a do první vážnější šance se dostali hosté, když za obranu zaběhl Jan Roubíček a poslal míč okolo domácího gólmana a poslal tak svůj tým do vedení 0:1. Do další šance se o několik minut později dostaly domácí Lužany, když z levé strany kopaly trestný kop a dobře kopnutá standartka našla volného Marka Tomana, který z voleje placírou nedal žádnou šanci gólmanovi hostujících Dobřan a srovnal skóre zápasu na 1:1. Poté se hra přitvrdila a začalo padat několik žlutých karet, rozhodčí Michal Štěpanovský v posledních deseti minutách prvního poločasu rozdal pět žlutých karet, aby si sjednal na hřišti pořádek, což se mu moc nedařilo. Do konce zápasu se hra rozkouskovala natolik, že gól už žádný nepadl a šlo se do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas nic zvláštního nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kdy drželi více míč, ale ke vstřelení gólu to nevedlo. A i když se dostali do šancí i domácí, žádná však nebyla tak výrazná, aby více ohrozila hostujícího gólmana. Ve druhém poločase už se osmdesát platících diváků gólu nedočkalo a tak se pomalu vyhlížely penalty. Ještě než rozhodčí foukl do píšťalky konec zápasu, tak dostal druhou žlutou kartu domácí Tomáš Kutka a putoval o minutu dříve do kabin. Ostatní se tak už chystali na penaltový rozstřel.

O vítězi tak musely rozhodnout pentalty

V penaltovém rozstřelu se dařilo lépe hostujícím Dobřanům, když jejich gólman zlikvidoval dvě penalty a jedna střela od domácích mířila vedle brány. Hostující Dobřany se tak mohly radovat po vítězství 1:3, že si připsaly o jeden bod více.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: „To co předváděl rozhodčí, to jsem už patnáct let neviděl, to bylo strašný… Nějaké šance na vítězství jsme měli, ale nebyly až tak výrazné. Remíza byla zasloužená a spravedlivá.“




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - R. Soušek [-] (46. F. Tykal [-] ) , S. Tisot [-] , T. Kutka [-] , M. Toma [-] (46. J. Hřebec [-] ) , M. Rath [-] (61. M. Frána [-] ) , J. Grassl [-] , M. Dietl [-] , J. Pecl [-] , M. Havránek [-] , J. Linhart [-] (85. P. Pecháček [-] )

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - V. Bouček [-] , M. Skřivan [-] , P. Mareš [-] (61. J. Voler [-] ) , M. Opatrný [-] - M. Brožík [-] , P. Polívka [-] , P. Trdlička [-] (38. P. Smetana [-] ) , L. Strejc [-] (46. J. Čimera [-] ) , J. Roubíček [-] (46. D. Meiner [-] ) - J. Král [-] (85. M. Homr [-] ) -

ŽK: 31. M. Rath , 37. M. Toma , 45. T. Kutka - 31. P. Trdlička , 33. J. Roubíček , 55. M. Opatrný , 57. J. Čimera , 77. P. Mareš . ČK: 90. T. Kutka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - HRABÍK Pavel (N), RAJT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.