Vír se rozloučil výhrou


Branky


0

Již zachráněný Vír se rozloučil se soutěží vítězstvím nad Křižanovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

V posledním 26. kole Okresního přeboru se v domácím prostředí loučil letošní nováček soutěže Vír a podzimní lídr soutěže Křižanov. Zápas začal v poklidném tempu s tím vědomím, že domácí se v přeboru zachránili a hostům skoro o nic nešlo, ale Křižanov chtěl vyhrát, což by znamenalo druhé místo v Okresním přeboru. Ale domácí chtěli věrným divákům a hlavně sami sobě dokázat, že do přeboru patří. Hned v 5. minutě se trefil Martin Kulpa a uklidnil 70 domácích diváků. Ve 23. minutě pak David Šenkýř zvýšil vedení Víru na - 2:0. A tak poločas skončil v poklidném tempu 2:0 pro domácí. Hosté šli do šaten velmi rozladění, protože se jim v první půli vůbec nevedlo. Domácí fotbalisté i diváci mohli být spokojeni, protože vítězné rozloučení se sezónou byl velice blízko.          

Domácí pečetili zápas třetí brankou

Ve druhém poločase po vystřídaní tří hráčů domácích, měli hosté mírnou převahu, z čehož vyplynula akce, po které byla odpískána penalta proti domácím, ale hostujícího Aleše Buriana vychytal  výborně chytající Kuba Preisler. Poté domácí zakončili v 58. minutě Lukášem Piskačem pěknou akci a zvýšili na  - 3 :0 a o zápase bylo rozhodnuto.  Výborně zachytal domácí gólman Kuba Preisler a zaslouží si být hráčem zápasu za domácí. Křižanov tak skončil po prohraném zápase ve Víru na čtvrté pozici, což vedoucí tým tabulky po podzimu nemohlo uspokojit. Domácí Vír může být s letošní sezónou spokojeni, vždyť jako nováček se v Okresním přeboru jeho fotbalisté zachránili.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Hosté přijeli do Víru s tím, že když vyhrají tak skončí na druhém místě v OP, ale my jsme chtěli divákům a hlavně sami sobě ukázat, že do Okresního přeboru patříme. Po zvýšení na tři nula se zápas dohrával v poklidném tempu. Zvítězili jsme zaslouženě díky větší bojovnosti. Děkuji hráčům za bojovný výkon a doufám, že si ho přenesou do příštího ročníku.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Bojovnější domácí tým zaslouženě zvítězil. Střelecká nemohoucnost hostů pokračovala.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - NEBOLA Jaroslav, ROTKOVSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.