2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice zakončila postupovou sezónu výhrou


Branky


0

Nedvědice i po dvanácté v řadě na jaře neprohrála a porazila Hamry o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice vstřelila jednu branku

Poslední kolo bylo spíše povinností pro oba týmy. Nedvědice se už vezla na vlně mistrovských oslav, čekaly ji však velmi silné Hamry, které určitě nechtěly ukončit sezonu prohrou.
První poločas byl hodně vyrovnaný, ve slušném tempu. Zprvu to byli spíše hosté, kdo si vytvářeli brankové příležitosti velmi dobrou hrou po krajích a balóny pod sebe. Tři až čtyři takovéto příležitosti však zkončily mimo bránu.
Hru Nedvědice obstarával především aktivně hrající Havlíček. A byl to právě on, který pálil okolo 30. minuty jen těsně vedle spojnice tyče a břevna branky Hamrů. Neméně dobře si ve středu zálohy počínal mladý Dominik Nedoma, kterému však chyběla finální přihrávka. Taktéž se ocitl ve výborné příležitosti, když po straně uniknuvší Zdeněk Prudký posílal míč před prázdnou bránu, chyběl však půlkrok k zakončeni a Dominik se vyhnal mimo střeleckou pozici.
Běžela 39. minuta, když z poza vápana napřáhl pravý obránce Jakub Veselský a jeho přesná střela zapadla do sítě, jinak výborného Pinkavy.
I nadále byli domácí aktivní, břevno ještě stihl orazítkovat Michal Havlíček. Už se zdálo, že se poločas dohraje vítěztvím domácích. To se však po straně protáhl krajní záložník Šabart a připravil další tutovku Hamrům, která však opět zkončila nad bránou.

Michal Havlíček pečetil výhru v zápase

O poločase střídali domácí dorostence Houdka, který ze zdravotních důvodů nemohl pokračovat, na hřiště tak šla zkušenost a spolehlivost v podobě Martina Řehůřka, na kraj zálohy se přesunul Nedoma.
Druhá půle se začala v duchu té první. Hamry byly odhodlány se zápasem ještě něco udělat. Pozorná obrana domácích jištěná jistým Dingou však nedávala prostor k zápletce. A tak začínaly přibývat brejkové situace na straně domácích, ať už se o ně starali zkušení Prudký s Havlíčkem, neobo na pravém kraji hrající Nedoma. Tento dělal hostům veliké problémy. Jeho dva drzé průniky ještě zneškodnila se štěstím obrana hostí. Do třetice se však Dominik výborně uvolnil a šajtlí ala Rosický našel na penaltě zkušeného Havlíčka, který se v těchto situacích nemýlí.
Hosté se ještě pokusili o odpověď. Přímý kop z 20 metrů sice zaplouval k levé tyči Libora Dingy, tento však bravurním zákorkem zneškodnil tento pokus, stejně jako následnou dorážku hostí a udržel tak domácí v poklidu dvoubrankového vedení.
Nedvědice ještě zahrozila centrem z pravé strany na hlavu Vítka Šikuly, která orazítkovala břevno. Šance zkušeného Jaroše, který nahradil v 75. minutě Hovorku, byla zblokována na roh.
Do konce zápasu se už nic závažného nestalo, a tak Nedvědice zakončila spanilou jízdu bez prohry od prvního jarního kola, kdy překvapivě ztratila doma s Počítkami, další výhrou.
Zbývalo už jen převzít pohár pro vítěze z rukou předsedy OFS, pana Beneše a společně se stovkou příznivců oslavit po 27 letech postup do 1.B třídy.

Hráčem utkání byl trenérem Pavlem Filou, zaslouženě určen kapitán domácích, Michal Havlíček.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: Poslední kolo bylo spíše povinností pro oba týmy. My jsme se už vezli na vlně mistrovských oslav a chtěli jsme se rozloučit se sezónou vítězstvím. Hráčem utkání byl zaslouženě určen kapitán domácích, Michal Havlíček.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - T. Hovorka [-] (75. L. Jaroš [-] ) , D. Bracek [-] , D. Nedoma [-] , J. Veselský [-] , M. Havlíček [-] , D. Houdek [-] (46. M. Řehůřek [-] ) , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , Z. Prudký [-] , V. Šikula [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - M. Poul [-] , P. Neubauer [-] , I. Sojma [-] , Š. Vrša [-] - J. Miklík [-] , J. Zábranský [-] (67. L. Benc [-] ) , P. Vašek [-] , A. Šabart [-] , F. Chlubna [-] (75. V. Zedníček [-] ) - J. Dvořák [-] -

ŽK: 54. D. Bracek - 58. I. Sojma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: INVALD Lukáš - HROMÁDKA Miroslav, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.