2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka porazila sestupující Dolní Rožínku


Branky


0

Brankami které vstřelil Jan Vítek porazila Svratka sestupující Dolní Rožínku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka skórovala na konci poločasu

V posledním zápase sezony šlo svrateckým fotbalistům pouze o uhrání co nejlepšího postavení v tabulce. Poslední a jistě sestupující Dolní Rožínka si přijela poslední zápas užít, i když bez několika hráčů základní sestavy. Svratka byla od začátku utkání lepším týmem a hra se odehrávala převážně na polovině hostí. Ovšem i v tomto zápase Svratka neustále ztroskotávala na své nikoliv celosezonní, ale již několikaleté bolesti, kterou netřeba dále rozvádět. Navíc vzhledem k převaze hráli svratečtí fotbalisté spíše hurá fotbal, který však nebyl efektivní. A tak se na úvodní branku čekalo až do 40. minuty. K volnému přímému kope z levé strany se postavil Jan Vítek a opět divákům potvrdil, že kopat přímáky umí. Přízemní střelou obstřelil zeď a brankář hostí Brambora, jenž v minulosti oblékal i dres Svratky, na balon nedosáhl a stihl si ho pouze srazit do brány - 1:0. Do poločasu chtěla Svratka přidat další gól, ale nepovedlo se. 

 

Jan Vítek rozhodl druhou brankou

Druhý poločas pokračoval ve znamení toho prvního, i když tlak Svratky postupně uvadal a Dolní Rožínka se osvojovala. I tak se zdálo, že Svratka má utkání pod kontrolou a je otázka času, kdy přijdou další góly do branky hostí. Ovšem jednou zatrnulo i domácím, když na poslední chvíli z jedné z mála šancí hostí vykopávala svratecká obrana míč těsně před vlastní brankovou čarou. V 87. minutě pak svým 10. gólem v sezoně a druhým v utkání udělal definitivní tečku J. Vítek. Centr M. Musila z pravé strany podskočil hostující brankář Brambora a na zadní tyči schovaný J. Vítek padající míč ze vzduchu usměrnil do brány. Svratka se tak rozloučila s rozpačitou sezonou vítězstvím 2:0, podruhé za sebou udržela čisté konto a skončila tak na 8. místě. 7. místo jí vzhledem k lepším vzájemným zápasům sebrali fotbalisté z Počítek.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán:

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Už vypadalo, že k zápasu ani neodcestujeme vzhledem k velké absenci hráčů ze základní sestavy. Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří na zápas odjeli za bojovnost a nasazení.



Sestavy


SK Svratka
D. Mayer [-] - - J. Pech [-] - Z. Kalina [-] , M. Ondra [-] , J. Vítek [-] , P. Moučka [-] , P. Makovský [-] (64. J. Řádek [-] ) , R. Malovič [-] , M. Moučka [-] , P. Boguaj [-] (71. M. Musil [-] ) , T. Vítek [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - J. Vařejka [-] , Z. Konček [-] , T. Kliment [-] , J. Večeřa [-] , M. Mazač [-] (62. D. Broulík [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Jokl [-] , K. Kovalčík [-] , J. Čermák [-] , Z. Horák [-] (80. P. Bartoněk [-] )

ŽK: 26. Z. Kalina , 66. J. Pech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BULA Nikola - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.