Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov doma opět prohrál


Branky


0

Křižanov prohrál na jaře doma již šestý zápas, tentokrát podlehl Svratce 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka v první půli dvakrát skórovala

Křižanov chtěl vylepšit svoji tristní bilanci v jarní části na domácí půdě a zároveň již mohl jako jediný tým ohrozit Nedvědici v jejich postupových ambicích. Vstup a nasazení do utkání však neodpovídalo tabulkovému postavení. Domácí hodně kazili své přihrávky a byli o krok pozadu oproti uvolněně hrajícím hostům. To se viditelně projevilo již v desáté minutě. Střela svrateckého záložníka zpoza vápna nabrala před gólmanem P. Bajerem faleš, ten s ní měl problémy a vyrazil míč pouze před sebe. Zde se k vyraženému míči dostal osamocený P. Makovský a skákající balón po dvou dorážkách do břevna nakonec až na třetí pokus dostal do odkryté brány. Křižanov o něco více držel míč na svých kopačkách, ale jejich hra byla stereotypní. Hodně míčů bylo vyváženo a rozehráváno po pravé straně, která byla tímto stylem přetěžována a hra nebyla rozvolněna na celý tým. Hosté si počínali v obraně bezchybně. První ohrožení hostující brány měl na hlavě J. Stupka, ale jeho razantní hlavička šla mimo tři tyče. Domácí hráči se pokoušeli i o střely ze střední vzdálenosti, ale dvakrát tyto pokusy svratecká obrana zablokovala a střelu A. Buriana lehce přizvedl na roh D. Mayer, jenž byl v bráně záskokem z pole za nepřítomnou stálici R. Sáblíka. I hosté měli na druhé straně možnost zahrávání rohového kopu. Domácí obrana míč odvrátila a mohla jej vyvézt do protiútoku. Domácí bek však míč ztratil, po straně se prosmýkl do vápna P. Makovský a nasměroval svoji přihrávku na malé vápno. Zde se z druhé vlny prosadil nabíhající T. Vítek a zajistil hostům pohodlné vedení. Křižanov chtěl ještě na tento okamžik do přestávky zareagovat. M. Petr vysunul do uličky svého kolegu D. Nobichta, ten našel na malém vápně J. Stupku, jenž svojí střele nedal potřebnou razanci ani umístění a míč nasměroval ji po zemi do míst, kde se nacházel D. Mayer.

Tomáš Ondra viděl červenou kartu, domácí nedali ani penaltu

Do druhé půle vlétli s chutí domácí oživeni o dva střídající hráče a zahrávali ihned po sobě několik rohových kopů. Hosté si s nimi dokázali vždy poradit, a tak se skóre neměnilo. Převaha Křižanova byla znatelná a vyvrcholila v 60. min v možnost zahrávání pokutového kopu po faulu na P. Štěpánka. Nabídku na zahrávání dostal mladý J. Stupka. Jeho střela nebyla dostatečně umístěná, D. Mayer vystihl směr a připsal si zářez v podobě chycené penalty. Křižanov již začal hrát pouze na tři obránce a vysunul na hrot A. Buriana. Ten se však k možnostem zakončení příliž nedostával, jelikož obrana hostí razantně  a jednoznačně odehrávala všechny míče daleko od své brány. V 76. minutě putoval předčasně do šaten po druhé žluté kartě T. Ondra a hra na jednu bránu byla od tohoto okamžiku ještě znatelnější. V jediné slibné šanci, avšak gólové se ocitli hosté, když po výpadu do domácí obrany postupovali od poloviny hřiště dva hráči sami na bránu, ale špatnou přihrávkou se připravili o možnost v zakončení. Pár minut před koncem se do šance dostal i A. Burian, jenž se uvolnil do vápna a tvrdě vypálil. Jeho střelu však vyrazil D. Mayer opět na roh. Zanedlouho naposledy písknul do píšťalky sudí König a ukončil tak letošní jarní trápení Křižanova na domácím hřišti. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Vstup do utkání a první půle byla z našeho pohledu velmi slabá. Prostě taková ta domácí stále stejná písnička. Naší pasivní hrou jsme umožnili hostům jít do pohodlného vedení. Ve druhé půli jsme již podali o dost lepší i aktivnější výkon, ale nebylo nám souzeno vstřelit gól ani z penalty.

SK Svratka
Petr Voldán:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - JUDA Jaroslav, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.