1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vezou všechny body z Nové Vsi


Branky


0

Tři branky během devíti minut znamenaly, že Hamry si připsaly tři body na hřišti Nové Vsi B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry udeřily na konci poločasu

Ve dvacátém čtvrtém kole přivítala domácí Nová Ves B soupeře z Hamrů nad Sázavou. Soupeře, se kterým má dlouhodobě špatnou bilanci. Zápas začala obě družstva hrou mezi oběma šestnáctkami. Do první vyložené šance se dostali ve 25. minutě domácí, ale Milan Klement sám před brankářem Pinkavou centr z levé strany nezpracoval. Novoveští se dočkali gólu ve třicáté minutě, když po levé straně utekl hostující obraně Tomáš Nečas a jeho centr uklidil do branky Novotný Václav. Vstřelená branka jakoby domácím paradoxně ublížila. Tři minuty po jejich brance se trefili i hosté, ale branka Zábranského nebyla pro ofsajd uznána. Nepřesností ve hře domácích dokázali hosté využít ve 41. minutě, kdy se  po rychlé akci po levé straně trefil Vojta Zedníček. Další gól přidali hosté po nezdařeném odkopu a faulu ve vápně. Faul Kuby Nečase potrestal těsně před půlí z penalty kapitán Pavel Novotný.     

Šabart viděl červenou kartu

 Do druhého dějství vstoupili lépe opět hosté. V padesáté minutě se  na půlce zbavil dvou domácích zadáků Jirka Zábranský a sám před brankářem Čížkem nezaváhal. Od stavu 1:3 si hosté bezproblémů hlídali svůj náskok a několikrát ještě zahrozili z rychlých protiútoků. S těmi si však domácí obrana poradila. Domácí se k vážnějším šancím dostali až ke konci zápasu, ale výborně chytajícího  brankáře hostí Pinkavu nedokázal překonat střelou k tyči Kuba Šandera ani po rohovém kopu k tyči hlavičkující Milan Klement. Zápas tak skončil 1:3.                                                                        



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Mrzí mě, že nemůžeme dlouhodobě najít recept na hru hostí. Doufám, že příště se nám již Hamry porazit podaří.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Přes počáteční nepřesnosti jsme se dostali do hry a ještě do poločasu stihli skóre otočit. V druhé půli už si kluci hru dobře hlídali a navíc vzadu s jistou chytal Tomáš Pinkava.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] (69. V. Komínek [-] ) , F. Šandera [-] , J. Šandera [-] , M. Klement [-] , J. Nečas [-] - T. Nečas [-] (81. M. Babjačok [-] ) , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (64. M. Kuchta [-] ) , P. Bureš [-] - V. Novotný [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , J. Uhlíř [-] , V. Zedníček [-] , A. Šabart [-] - P. Vašek [-] , J. Kolarik [-] (63. Š. Vrša [-] ) , I. Sojma [-] , J. Miklík [-] - P. Novotný [-] , J. Zábranský [-] (79. P. Danko [-] )

ŽK: 68. D. Nejedlý , 71. M. Klement , 88. J. Nečas - 3. I. Sojma , 49. A. Šabart , 52. V. Zedníček , 59. P. Novotný . ČK: 70. A. Šabart .
Hráči zápasu: P. Bureš - T. Pinkava .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.