Dolní Rožínka podlehla Křižanovu a sestupuje


0

Prvním jistým sestupujícím týmem se stala Dolní Rožínka, která podlehla Křižanovu 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Dnes přivítala ve 24. kole Okresního přeboru Dolní Rožínka Křižanov. Domácí měli před tímto zápasem ještě teoretickou možnost záchrany, ale museli bezpodmínečně vyhrát. Hostům se daří na cizích hřištích daleko více než doma. V 11. minutě se po skrumáži na polovině hřiště dostal k míči Pavel Bartoněk. Svůj rychlý brejk proměnil střelou k tyči - 1:0. Za 8 minut bylo srovnáno, když František Lukášek utekl všem obráncům a prostřelil Bramboru - 1:1. Do konce poločasu se hra přelévala ze strany na stranu. Obě mužstva měli několik šancí,ale žádná neskončila gólem.

Křižanov brzkou brankou rozhodl

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Bohužel pro domácí, Křižanov ve 47. minutě zvýšil vedení na - 1:2, když se hlavou trefil Jan Mužátko. I poté bylo utkání pohledné. Domácí byli bojovnější, ale hosté především díky Romanu Navrátilovi drželi vedení. V 61. minutě se asi nejlepší hráč na hřišti Roman Navrátil prosadil i gólově, když střelou k tyči zvýšil vedení na - 1:3. Poté se hosté uklidnili a důslednou obranou vedenou Navrátilem nedovolili Rožínce skórovat a výsledek ubránili. Utkání to bylo útočné, pohledné i pro diváky. Domácí i v oslabené sestavě předvedli výkon, za který se nemusejí stydět. Bohužel fotbal se hraje na góly a těch domácí moc nedávají.  



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Sestavu jsme tvořili bez 5 hráčů ze základní sestavy. Mužstvo za bojovný výkon zaslouží pochvalu. Soupeř byl fotbalovější. Vstřelil o dvě branky více, proto vyhrál.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Měli jsme trochu více ze hry. Domácí byli bojovnější. Rozhodlo štěstí, které se přiklonilo na naši stranu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - SKRYJA Stanislav, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.