Hamry roznesly Vír


Branky


0

Hamry potvrdily dobré jarní výsledky v domácím prostředí a porazily Vír 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vstřelily v první půli jednu branku

Kladiváři přivítali v sobotu na domácí půdě Vír. Domácí byli před tímto zápasem na pátém místě, hosté z Víru byli předposlední. Zápas nezačali domácí moc dobře ani aktivně a hosté mohli jít do vedení, nastřelili však jen tyč. O pár minut později po závaru ve vápně byla nakonec nařízena penalta pro Hamry. K té se postavil Vojtěch Zedníček, ale kopnul ji špatně a hostující gólman balón vyrazil, nejrychleji však doběhl Petr Vašek a zavěsil pod břevno - 1:0. První půle už další gól nepřinesla a hosté tak měli šance zápas ještě zdramatizovat. 

Hamry se trefily pětkrát

To však hned na začátku druhé půle odmítl opět Petr Vašek a po své pěkné akci zvýšil na - 2:0. Od té doby jasně převzali Kladiváři iniciativu a nedali soupeři šanci. Na - 3:0 zvýšil přesnou střelou Jiří Zábranský. Hamry hráli pěkně kombinačně a soupeř se prakticky nedostával k domácí bráně. Čtvrtý zásah přidal kapitán Pavel Novotný, který nastoupil na hrotu, když dorážel do prázdné brány - 4:0. Po krásné akci z jedné zakončoval Jan Zeman a nedal golmanovi šanci - 5:0. Na konečných - 6:0 se trefil aktivně hrající Adam Šabart. V příštím kole zajíždí Hamry na hřiště Nové Vsi B, kde budou chtít Kladiváři vyhrát a ještě zkusit zaútočit na medailové pozice. Fotbalisté Víru přivítají v existenčním zápase Rozsochy a pokud chtějí uchovat naděje na záchranu musí bezpodmínečně zvítězit.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Kluci odehráli dobrý zápas, nedali soupeři šanci a pěkně si zastříleli.

Jiskra Vír
Marek Matuška: Do Hamrů jsme přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy. První půlku jsme s domácími drželi krok sice domácí měli více ze hry, ale branku dali až z penalty . I mi jsme měli tři vyložené šance trefili jsme tyč. Ve druhé půli nás domácí jasně přehráli a zaslouženě získali tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SKRYJA Stanislav, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.