5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry nastřílely pět gólů Dolní Rožínce


Branky


0

Hamry dokázaly, že v domácím prostředí jen těžko rozdávají body. Tentokrát si odvezla pět branek Dolní Rožínka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

Kladiváři přivítali hned druhý den po pátečním zápase doma Dolní Rožínku. Bylo vidět, že se hodně vydali ze sil v pátek, kdy ještě dohrávali v devíti. Po pátku se Hamry posunuly již na pátou pozici v tabulce a jejich poslední výsledky měli stoupající tendenci. Dolní Rožínka svůj zápas s Vírem hraje až příští pátek, mohla bít tedy odpočatá a mohla mít více sil než domácí fotbalisté. I přes snahu hostující Rožínky šly do vedení domácí Hamry. Po rychlém protiútoku předal Dominik Havlík do tandemu Jakubu Uhlířovi a ten přesnou sřelou k tyči otevřel skóre - 1:0. Poté měl velkou šanci domácí Petr Danko, ale netrefil ani bránu. V první půli už se nic zásadního nestalo a hra byla dost neurovnaná.

Hamry se ve druhé půli rozstřílely

 V druhé půli hned na začátku dodal klid domácím Dominik Havlík, který po své akci zvýšil na - 2:0. To hostující tým složilo a Hamry začaly navyšovat náskok. Po pěkné individuální akci dal třetí gól Adam Šabart. Za stavu - 3:0 byla nařízena penalta proti Hamrům. Hostujícího útočníka však skvěle vychytal Tomáš Pinkava, který kryl i dorážku. Poté přišel pro hosty další trest, když Miloslav Gregar přihrál před prázdnou bránu Jaroslavu Miklíkovi, který neměl problém míč dorazit - 4:0. Na konečných - 5:0 završil sám Miloslav Gregar. Kladiváři tak potvrdili, že doma neprohrávají. V příštím kole čekají Hamry ve Svratce domácí fotbalisté, kteří se na jaře probudili a podávají dobré výkony. Dolní Rožínku čekají v domácím prostředí Rozsochy, které poslední dva víkendové zápasy prohráli.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska to byl po pátku těžký zápas. Nemohli jsme se pořádně dostat do hry, ale naštěstí jsme nakonec potvrdili naší kvalitu a dali i nějaké góly.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Domácí nás přehráli a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - K. Suský [-] , J. Zábranský [-] , P. Neubauer [-] , J. Uhlíř [-] - J. Miklík [-] , I. Sojma [-] (46. A. Šabart [-] ) , P. Novotný [-] (70. F. Chlubna [-] ) , J. Dvořák [-] (60. Š. Vrša [-] ) - P. Danko [-] (46. J. Zeman [-] ) , D. Havlík [-] (52. M. Gregar [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - L. Hofman [-] , R. Baláž [-] , P. Bartoněk [-] , P. Vondruška [-] (60. M. Fendrych [-] ) , K. Kovalčík [-] , J. Večeřa [-] (82. J. Vařejka [-] ) , M. Lukš [-] , V. Kopecký [-] , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] (76. T. Kliment [-] )

ŽK: 40. J. Dvořák , 70. K. Suský - 28. J. Večeřa .
Hráči zápasu: T. Pinkava , M. Gregar .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - ŽILKA Jan, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.