Vír prohospodařil s Bohdalovem dvoubrankový náskok


Branky


0

Bohdalov se vítězstvím ve Víru dostal do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky

Bohdalov přijel do Víru pro tři body. Ale ve Víru se nedávají body zdarma. Hosté začali aktivněji. Vytvořili si dvě šance po rohových kopech, ale útočníci mířili vedle domací branky. Poté se hra vyrovnala. Ve dvanácté minutě po centru do malého vápna zaváhal hostující brankář Martin Mundok a domácí David Šenkyř dorážel míč do prázdné branky, ale byl faulován brankářem Mundokem a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil Jarda Dufek a poslal domácí do vedení - 1:0. V dvacáte devaté minutě rozehrávali domací přímý kop, který propadl až ke Karlu Řehořovi a ten nezaváhal - 2:0. Ve třicáté osmé minutě udělala domácí obrana chybu, kterou potrestal David Křestan ke snížení - 2:1.

Bohdalov otočil průběh zápasu

 Druhý poločas začal hrubou chybou obránce a brankáře domácích, kterou využil opět výborně hrající David  Křestan a bylo vyrovnáno - 2:2. Poté se hrál hodně bojovný fotbal, více štěstí měli na kopačkách hosté, kteří v 60. minutě Petrem Jarošem strhli zápas na svou stranu. V závěru domácí nastřelili břevno, ale na vyrovnání už nedosahli. Bohdalov se po tomto vydřeném vítězství dostal do čela tabulky, které bude příští týden hájit na hřišti v Hamrech, kde se dá čekat velká bitva s domácími Kladiváři, kteří hrají ve velké formě. Vír pojede příští týden na hřiště poslední Dolní Rožínky, které půjde v tomto zápase o všechno.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Opět jsme prohráli s týmem z popředí tabulky o gól po našich hrubých chybách. Gratuluji soupeři ke třem bodům.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Do Víru jsme přijeli bodovat, což jsme po infarktovém průběhu splnili. Zápas jsme dovedli do vítězného konce. Děkujeme našim divákům, kteří nás přijeli podpořit.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ROTKOVSKÝ Petr, TRÁVNÍČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.