Křižanov potřetí na jaře doma prohrál, když nedokázal porazit ani o deseti hrající Hamry


Branky


73. R. Navrátil - 77. A. Šabart , 84. J. Zeman , 88. V. Zedníček , 90. D. Invald (vl.)
0

Křižanov nesejmul jarní prokletí domácího hřiště a potřetí v jarní části doma vysoko prohrál. Tentokrát hrál dokonce od 14. minuty po vyloučení Jakuba Uhlíře přesilovku, ale Hamry hrající v deseti, v závěru zápasu čtyřikrát skórovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamerský Uhlíř obdržel červenou kartu

V Křižanově se udál velice zajímavý a napínavý zápas. Čekalo se vyrovnané utkání, ale už ve 12. minutě stoper Hamrů Jakub Uhlíř fauloval domácího útočníka, který by šel sám na bránu a šel po červené kartě ven. Kladiváři tak museli hrát skoro celý zápas o jednoho muže míň. Domácí Křižanov se do žádné velké šance v první půli nedostal a naopak hostující Dominik Havlík mohl využít brejk, ale neproměnil. Půle tak skončila bez gólů. 

Domácí vedli, ale oslabení hosté v posledních minutách vstřelili čtyři branky

V druhé půlce chtěl Křižanov využít přesilovku, ale z nakopávanžch balonů si nic moc nevytvořil. Až v 73. minutě po centru z pravé strany se prosadil domácí střídající útočník Roman Navrátil - 1:0. Vypadalo to, že Hamry se z toho nemůžou vzpamatovat, jelikož už jim docházely síly a v deseti bylo těžké něco otáčet. Kladiváři se však nevzdali a chtěli alespoň vyrovnat, což se za chvíli podařilo. Po hezké akci zakončoval hlavičkou do prázdné brány Adam Šabart - 1:1. To však nebylo vše. O pár minut později se krásně trefil hamerský Jan Zeman a hosté šli neuvěřitelně do vedení - 1:2. Domácí Křižanov byl evidentně otřesen, a tak se vydal na výlet Vojtěch Zedníček, který po krásné individuální akci přeloboval golmana - 1:3. Hřebíček do rakve přidal v poslední minutě Dominik Havlík, který se hezky uvolnil na lajně a po průniku s pomocí domácího obránce dopravil míč do sítě. Hamry tak po velkém výkonu vyhrály na horké půdě Křižanova 4:1.
 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota:

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme sehráli velice kvalitní utkání. Po špatném začátku, kdy jsme šli hned do desíti jsme se ještě více semkli. Myslím, že jsme soupeře moc do ničeho nepustili a naopak chtěli zlomit utkání pro nás. Po gólu domácích už to vypadalo bledě, ale velkou vůlí a bojovností jsme i v oslabení v závěru otočili zápas na svoji stranu. Ukázali jsme, že můžeme porazit každého a budeme to chtít potvrdit i v dalších utkáních.



Počet diváků: 97. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - MYŠKA Roman, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.