1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice vyhrála v Nové Vsi


Branky


0

Nedvědice se výhrou v Nové Vsi dostala do neděle do čela Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

 Dvacáté kolo svedlo mezi sebe domácí Novou Ves B a prozatím nejlepší celek jara Nedvědici. Papírové předpoklady se začaly projevovat hned od začátku, ale byli to paradoxně domácí ,kteří se dostali v 2. minutě zápasu do první vyložené šance. V ní však Standa Kubík přeloboval hlavou jak brankáře Tužinského, tak i jeho svatyni. Po té již hosté začali ukazovat, proč na jaře získali tolik bodů. Kvalita na míči, rychlost a důraz v osobních soubojích předurčují Nedvědici k obydlení nejvyšších pater tabulky.V prvním dějství ovšem naráželi na dobře  zformovanou obranu domácích. A tak z mírného tlaku vytěžili pouze pár střel ze střední vzdálenosti a několik rohů, které ovšem nevedly k vážnějšímu ohrožení branky Tomáše Čížka. Byli to naopak domácí, kteří se snažili z rychlých protiútoků atakovat hostující branku. Jejich snažení však hatil bud´ praporek nepřesného pomezního sudího nebo jejich nepřesná koncovka. Poločas tedy skončil 0:0.

Nedvědice otočila průběh zápasu

Začátek druhého poločasu nenaznačoval, že by se na obrazu hry mělo něco měnit. Byli to opět domácí, kteří se dostali do první šance. Propadnuvší míč za obranu nedokázal poklidit do branky hostů z úhlu střílející domácí kapitán Vašek Bureš. První branky se dočkali diváci v padesátépáté minutě, kdy si na vlastní půlce převzal míč domácí středopolař Petr Bureš a své sólo zakončil střelou na zadní tyč branky Tužinského - 1:0. Vedení domácím dlouho nevydrželo, protože hrdina předchozího okamžiku ztratil míč třicet metrů od branky a dvojice Jaroš, Havlíček na dvakrát překonala bezmocného brankáře Čížka. Obrat dokončili Nedvědičtí v 65. minutě, kdy střídající Michal Škvařil střelou z vápna, pomocí tyče překonal domácího brankáře. Ve snaze srovnat se pak domácí dopouštěli chyb, které však již Nedvědičtí ke vstřelení gólu nevyužili. V závěrečném desetiminutovém tlaku si již domácí vážnější šanci nevypracovali, a tak si Nedvědice odváží z Nové Vsi cenné tři body v boji o čelo tabulky.   



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: V zápase dobré kvality byli nakonec šťastnější hosté, kteří se ale na vítězství dost nadřeli.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: První poločas se odehrál bez výraznějších šancí. Druhou půli začali lépe domácí, když nám po pěkné akci vstřelili gól. Poté jsme vystřídali na hřiště šel Škvařil a střídání se vyplatilo. Nejprve srovnal Havlíček. Poté sám střídající Škvařil umístěnou střelou k tyči zajistil vítězství dva jedna. Už druhý zápas jsme museli otáčet nepříznivý stav a vždy se to povedlo. Svědčí to o dobrých morálních i fyzických kvalitách mužstva.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] , F. Šandera [-] (50. M. Klement [-] ) , T. Pohanka [-] , J. Nečas [-] - J. Šandera [-] , S. Kubík [-] (82. V. Komínek [-] ) , V. Bureš [-] (63. T. Nečas [-] ) , P. Bureš [-] - L. Jůda [-] , V. Novotný [-] -

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - L. Jaroš [-] , J. Doušek [-] , Z. Prudký [-] (83. J. Veselský [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Mareš [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , V. Šikula [-] (56. M. Škvařil [-] ) , M. Havlíček [-] , V. Štefka [-]

ŽK: 22. D. Nejedlý - 31. T. Hovorka , 80. Z. Prudký .
Hráči zápasu: V. Bureš - T. Hovorka , M. Havlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - MYŠKA Roman, SMEJKAL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.