Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov nasázel poslední Dolní Rožínce deset branek !


Branky


0

Domácí hráči proti favoritu utkání nastoupili s odhodláním a dokonce i dvakrát vedli, ale po vyloučení Kovalčíka se jejich hra ve druhém poločase rozsypala jako domeček z karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát vedli, ale poločas stejně prohráli

V druhém jarním zápase na domácím hřišti přivítala Dolní Rožínka Sokol Bohdalov. Zápas začal pro domácí netradičně, když se hned ve 2. minutě trefil Lukš, který krásnou střelou k pravé tyči obstřelil Mundoka - 1:0. Gólu předcházel dlouhý aut a odražený balón. I v dalších minutách byli domácí lepší, ale bohužel pro ně bez vstřelené branky. Ve 26. minutě se poprvé prosadil Šimek, když proměnil rychlý protiútok - 1:1. V 32. minutě Vondruška poslal domácí do vedení střelou k pravé tyči - 2:1. A od této chvíle se obraz hry začal pomalu měnit. I když se domácí snažili, tak branky padaly už jen do jejich sítě. Ve 35. minutě se z přímého kopu podruhé prosadil Šimek - 2:3. Hned za 7. minut Šimek dosáhl na hattrick, když vyslal dlouhý centr z přímého kopu kousek za polovinou hřiště, který skončil k překvapení všech až v síti domácích. Ve 44. minutě začal své gólové představení i Koukal, když po rychlém breaku zvýšil na 2:4 pro Bohdalov. 

Po vyloučení Kovalčíka se domácí sesypali

Druhý poločas byl pro domácí hotové peklo. V 55. minutě dostal Kovalčík první žlutou kartu po faulu na hranici velkého vápna. Bohužel pro domácí hned za 2. minuty dostal druhou za protesty. Z čehož vyplynula karta červená. Od té doby bylo jen otázkou, kdy a kolikrát hosté udeří. V 64. minutě se po rohu hlavou prosadil Neuman - 2:5. V 73. minutě svou druhou branku vstřelil Koukal, když prostřelil Mazače - 2:6, který 65. minutě vystřídal Bramboru kvůli zranění ruky. V 75. minutě navýšil skóre Wasserbauer, když doklepával do prázdné branky - 2:7. V 77. minutě se po chybě Kopeckého Wasserbauer prosadil podruhé, když nadvakrát prostřelil Mazače - 2:8. V 84. minutě se hlavou prosadil Chytal - 2:9. A desetigólovou  metu završil a na druhý hattrick v zápase dosáhl Koukal střelou k levé tyči - 2:10.    



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek: Zasloužená prohra. Velká gratulace soupeři. Dokázali jsme s hosty držet krok jen do vyloučení Kovalčíka. Poté to byla jen otázka výše skóre.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Zasloužené vítězství. Domácí s námi drželi krok pouze do jejich vyloučení. Poté bylo po zápase.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] (65. M. Mazač [-] ) - M. Lukš [-] , K. Kovalčík [-] , V. Kopecký [-] , P. Vondruška [-] , O. Chocholáč [-] , L. Hofman [-] , M. Vašíček [-] , J. Čermák [-] , R. Baláž [-] , P. Bartoněk [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - T. Klimeš [-] , P. Neuman [-] (75. L. Novotný [-] ) , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] (70. V. Pokorný [-] ) , R. Henzl [-] (46. R. Chytal [-] ) , P. Jaroš [-] - D. Křesťan [-] (68. J. Wasserbauer [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 16. J. Čermák , 55. K. Kovalčík , 82. P. Vondruška - 63. O. Chalupa , 90. Z. Novotný . ČK: 57. K. Kovalčík .
Hráči zápasu: M. Lukš - J. Šimek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - PROKOP Pavel, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.