1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice opět vyhrála venku, tentokrát ve Svratce


Branky


0

Nedvědice se po výhře ve Svratce dostala na dostřel prvnímu místu v tabulce, na které ztrácí pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice měla výborný vstup do zápasu

Než se diváci stihli pořádně usadit na svá místa, Svratka prohrávala - 0:1. Špatnou rozehrávku domácích potrestal po samostatném úniku hostující Havlíček. Poté Svratka dlouhou dobu nepustila hosty téměř k ničemu. Bohužel, opět veškeré náznaky šancí končily bez úspěchu v zámezí. Domácím v této fázi utkání chyběl k vyrovnání větší klid při finální nahrávce. Převážná část první půle se odehrávala na polovině hostí. Ti však do poločasu ještě třikrát zahrozili v podobě nebezpečných střel, se kterými si ale Rudolf Sáblík poradil.

Nedvědice dokráčela k překvapivému vítězství

V kabině bylo o poločase cítit odhodlání otočit utkání ve svůj prosěch. S tím domácí také pochopitelně nastupovali do druhého poločasu. Svratka předváděla symaptický, kombinační fotbal, který se musel divákům líbit, ovšem hosté byli ve svých zadních řadách pevní. A naneštěstí pro Svratku vytěžili z minima maximum. V 59. minutě si došel pro penaltu Z. Prudký a bylo to - 0:2. Jindy penaltový mág Rudolf Sáblík byl tentokrát proti Havlíčkovi bez šance. Domácí však tato branka nepoložila a dále pokračovali v dobývání hostující brány. Velmi šikovně se prosadil v 73. minutě přes hostujícího stopera Jakub Řádek, kterého bohužel tváří v tvář vychytal Dinga. Snaha domácích byla pak konečně zúročena v 75. minutě hezkým gólem Jana Matouše, jak jinak, než hlavou. Hostující brankář se za balónem pouze ohlédl. Do konce zápasu zbývalo ještě pořád hodně času a Svratka dychtila po vyrovnání. V tu chvíli hosty téměř ve všech směrech přehrávala. Bohužel, nepovedlo se, Nedvědice chytrým výkonem zbytek utkání pohlídala. Svratečtí hráči však po právu odcházeli po závěrečném hvizdu ze hřiště, i když smutní, avšak se vztyčenou hlavou, protože za výkon v utkání se rozhodně nemuseli stydět, naopak.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán: V utkání dobré úrovně jsme nezačali dobře a brzy prohrávali. Po té se náš výkon zlepšil a v závěru jsme sahali po vyrovnání.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Fila: Další těžký zápas jsme odehráli na horké půdě ve Svratce. Hned po úvodním hvizdu pana rozhodčího se Prudký řítil do šance, kdy přesprintoval domácího stopéra, gólman mu jeho stoprocentní šanci chytil. V první půli jsme měli ještě velké šance, Prudký dvě a R. Šikula. Dobře mířenou střelu Havlíčka domácí gólman zázračné chytil. Soupeř měl dobrou příležitost, kdy po střele z úhlu byl náš brankář Dinga pozorný. Ve druhé půli se nám hned v úvodu zranil R. Šikula, za kterého šel do hry Škvařil a odvedl dobrou práci. Soupeř naše hráče nestíhal bránit, proto se často uchyloval k faulům. Po jednom takovém, kdy dobře zatáhl míč do vápna Prudký, rozhodčí správně nařídil penaltu. Tu proměnil Havlíček. Soupeř měl pár dobrých příležitostí, se kterými si však dobře poradil náš golman Dinga, který nás tím podržel. Přesto se Svratce podařilo snížit po dobře sehrané standartce. Hráčům za příkladnou bojovnost patří dík.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - T. Jambor [-] , P. Boguaj [-] , J. Matouš [-] , A. Gregor [-] - T. Vítek [-] , J. Mayer [-] , T. Ondra [-] - D. Mayer [-] (87. P. Moučka [-] ) , M. Ondra [-] (51. J. Řádek [-] ) , J. Pech [-] -

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Šikula [-] (49. M. Škvařil [-] ) , Z. Prudký [-] , D. Mareš [-] , M. Havlíček [-] , J. Doušek [-] , V. Šikula [-] (90. J. Burýšek [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Bracek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-]

ŽK: 47. D. Mayer - 20. J. Doušek , 56. Z. Prudký , 85. D. Mareš , 90. L. Dinga .
Hráči zápasu: M. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠTEFKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.