Bory se prostřílely do čela Okresního přeboru


Branky


0

Po včerejším zaváhání Křižanova se mohly v pořadí třetí Bory posunout do čela tabulky, což se jim po dnešním remízovém zaváhání Bohdalova podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory v prvním poločase čtyřikrát skórovaly

Za pěkného jarního počasí přišlo v Borech 140 diváků zhlédnout domácí borce, kteří minulé kolo šesti brankami pokořili hráče Věchnova. Útočně naladěni domácí již v 6. minutě zahrozili po střele Vaculíka z dvaceti metrů, když jeho krásná táhlá střela letěla z voleje těsně nad Skoumalovu bránu.  Poté se k ohrožení branky domácích dostali v 18. minutě hosté, ale jejich střela šla těsně mimo branku. O minutu později Miroslav Ochrana postupoval sám na Skoumala, ale ten jeho střelu vyrazil. Změnu skóre přinesla až 22. minuta utkání. To se již nemýlil Miroslav Ochrana a střelou z velkého vápna dostal domácí do vedení - 1:0. Druhá změna stavu na sebe nenechala dlouho čekat a ve 27. minutě na centr Vojty Chalupy naběhl Martin Vávra a hlavičkou zavěsil - 2:0. Domácí byli nadále při chuti a v 35. minutě Milan Špaček napálil odražený balón za velkým vápnem a střelou k tyči zvýšil na 3:0. Stejný hráč se v 37. minutě dostal po dokonalém rozebrání obrany Víru k míči a po kombinaci čtyř hráčů na jeden dotek pohodlně skóroval - 4:0. Za velké potlesku domácích fanoušků tak odcházeli do kabin výrazně spokojenější domácí.

Bory přidaly v druhé půli další tři branky

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 50. minutě měl velkou šanci David Šenkýř, ale jeho ostrou střelu z úhlu vyrazil Pokorný skvělým zákrokem na roh. Byli to tedy domácí, kteří opět měnili skóre zápasu. V 54. minutě se po nahrávce Špačka uvolnil ve velkém vápně Petr Vaculík a jeho střela skončila v síti Víru popáté - 5:0. V 55. minutě měli hosté jedinečnou šanci snížit stav zápasu, ale neproměnili penaltu. Brankář Pokorný se vyznamenal a pokutový kop chytil! V 64. minutě dostali stejnou šanci domácí a Petr Vaculík s ní naložil o poznání lépe a penaltu s přehledem proměnil 6:0. Účet zápasu nakonec uzavřel ten, kdo celý dnešní brankostroj odstartoval. V 84. minutě se uvolnil ve velkém čtverci Miroslav Ochrana a dokončil debakl Víru - 7:0. Domácí se tak po výrazném vítězství posunuli na samí vrchol Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Vysoké vítězství, ale nebyl jsem spokojen s pohybem a s nasazením hráčů v zápase.

Jiskra Vír
Marek Matuška: Dnes to byla zasloužená výhra domácích. My musíme sbírat body v jiných zápasech se stejně ohroženými celky soutěže. Gratuluji domácím k posunu na první příčku tabulky.



Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - ČECH Miloš, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.