Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry si s chutí zastřílely proti Věchnovu


Branky


0

Podruhé zasebou odešli v zápase se šestibrankovým přídělem hráči Věchnova. Tentokrát jim pšenka nekvetla v Hamrech, kde podlehli Kladivářům 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov zaskočil domácí v první minutě

Kladiváři přivítali v druhém jarním kole na domácím hřišti Věchnov. V úvodním jarním kole si Hamry připsaly jeden bod na hřišti sestupem ohrožené Bobrové. Věchnov nezačal odvetnou část soutěže vůbec šťastně a podlehl v domácím prostředí kandidátu na postup do I. B třídy Borům vysoko 2:6.  Zápas pro Hamry nezačal vůbec dobře, protože hosté šli hned v první minutě do vedení, když obrana Hamrů zaspala a útočník Ondřej Ostrýž křížnou střelou poslal Věchnov do vedení. Domácí chtěli rychle odpovědět a za nedlouho se jim to také podařilo. Petr Vašek potáhl míč po lajně a Dominik Havlík přesnou střelou o tyč vyrovnal. Do poločasu už se skóre neměnilo, i když pološance byly na obou stranách. 

Dominik Havlík dokonal hattrick

V druhé půli Hamry na soupeře vlítly a už po pěti minutách přesnou přihrávkou Dominika Havlíka mezi obranu využil svoji šanci Jiří Zábranský. Poté kladiváři přavzali kontrolu nad utkáním a bylo otázka času, než přidají další góly. Na 3:1  zvyšoval po faulu na Dominika Havlíka z penalty v 54. minutě utkání Vojtěch Zedníček. Další gól přidal o dvě minuty později Jiří Zábranský, který využil chyby obránce a mířil přesně. Pátý gól přidal v 66. minutě Dominik Havlík, který hýřil aktivitou a přesnou střelou zpoza vápna nedal brankářovi šanci. Na konečných 6:1 zvyšoval v 75. minutě opět z penalty Dominik Havlík, který si pro ni i došel, když ho golman hostí zatáhl za nohu. Hamry tak na domácím hřišti přesvědčivě vyhrály, i když terén jim do karet moc nehrál. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík, hráč: Dnes jsme předvedli kvalitní výkon i na těžkém terénu. V první půli soupeř ještě odolával, ale ve druhé půli jsme plně převzali kontrolu nad utkáním a šli jsme si jasně za vítězstvím. Jen musíme v takových výkonech pokračovat i v dalších utkáních.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - K. Suský [-] (54. F. Řebík [-] ) , J. Uhlíř [-] (68. I. Sojma [-] ) , V. Zedníček [-] , A. Šabart [-] (54. P. Neubauer [-] ) - P. Vašek [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] , J. Miklík [-] - J. Zábranský [-] , D. Havlík [-]

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Bílek [-] - O. Ostrýž [-] - T. Bukáček [-] , L. Novák [-] , V. Kroupa [-] , Z. Fryšonc [-] , P. Sedlák [-] , P. Malý [-] , M. Pečinka [-] (76. A. Pokorný [-] ) , F. Smolík [-]

ŽK: 41. V. Zedníček - 63. J. Bílek , 74. F. Uhlíř .
Hráči zápasu: D. Havlík , J. Zábranský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MYŠKA Roman - LANDSMAN David, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.