Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil v Počítkách nerozhodně


Branky


0

V magnetu kola se před 97 diváky představil v Počítkách Bohdalov. Ten se po sobotní prohře Křižanova mohl dostat výhrou na první příčku v tabulce. Domácí, kteří pět zápasů po sobě dokázali vyhrát, se tentokrát museli spokojit s jedním bodem a odsunuli tak Bohdalov na třetí příčku v soutěži s jednobodovým mankem na vedoucí duo Bory, Křižanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

Ve šlágru kola se představil v Počítkách Bohdalov. Ten se po sobotní prohře Křižanova mohl dostat výhrou na první příčku v tabulce. Počítky nastoupily do utkání s jasným cílem - zkusit obrat velkého favorita utkání o nějaký ten bod. Od prvních minut bylo jasné, že na těžkém terénu se nebude hrát pohledný kombinační fotbal. Oba týmy se uchýlily k nakopávání dlouhých míčů na své útočníky. První branka padla v 7. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil hostující obránce Zdeněk Novotný. Vyrovnání přišlo v 26. minutě, kdy si na volný přímý kop naskočil Ondřej Zajíček a míč se dostal pár centimetrů za brankovou čáru. Gólové hody pokračovaly a opět po rohovém kopu se prosadili hosté. Vojtěch Koukal vstřelil hlavou druhý gól Bohdalova. O pět minut později bylo znovu vyrovnáno. Muž zápasu Ondřej Zajíček z bezprostřední blízkosti prostřelil Mundoka a stav byl 2:2. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Druhá půle branku nepřinesla

Do druhé půle vlétli aktivněji hosté, ale všechny jejich pokusy vychytal David Šobej, který je momentálně ve skvělé formě. V 68. minutě Vojtěch Koukal mohl přidat svoji druhou branku v utkání, ale jeho přímý kop vychytal Šobej. Posledních deset minut byly lepší Počítky. Nejprve Pavel Němec z velkého vápna přestřelil odkrytou hostující svatyni a následoval ho i kapitán domácích Lukáš Sláma, když po chybě hostující obrany zkoušel přelobovat Mundoka. Jeho pokus však skončil nepřesně. V 90. minutě uviděl červenou kartu hostující kapitán Pavel Jaroš po dvou žlutých napomenutích. 



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: „Do utkání jsme šli s cílem potrápit velkého favorita, což se nám podařilo. S bodem jsem spokojený, ačkoli ke konci utkání jsme mohli rozhodnout o třech bodech my. Do každého utkání musíme jít naplno tak jako do toho dnešního.“

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Po domácím remízovém zápase jsme chtěli v Počítkách vyhrát. Dvakrát jsme vedli, ale soupeř dokázal vždy srovnat. A tak se šlo do kabin za stavu dva dva. Druhý poločas už to nemělo s fotbalem co dělat, byl to boj o každý metr a hrozná holomajzna. Mrzí mě vyloučení Pavla Jaroše v závěru utkání, který nám za týden proti Křižanovu bude chybět .



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , A. Kment [-] , T. Straka [-] - A. Svoboda [-] , R. Schneider [-] , F. Toman [-] , L. Sláma [-] - P. Němec [-] , O. Zajíček [-] (73. P. Hájek [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - J. Wasserbauer [-] (83. L. Novotný [-] ) , V. Koukal [-] , D. Křesťan [-] , P. Jaroš [-] , P. Jaroš [-] , A. Neuman [-] , V. Pokorný [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] , O. Chalupa [-]

ŽK: 30. O. Toman - 25. P. Jaroš , 41. O. Chalupa . ČK: 89. P. Jaroš .
Hráči zápasu: R. Schneider , O. Zajíček - V. Koukal .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TOMÁŠEK Petr, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.