1:2
(1:0)
62. D. Nobicht (p.)
76. R. Navrátil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vydřel výhru v Osové Bítýšce


Branky


26. O. Liška - 62. D. Nobicht (p.) , 76. R. Navrátil
0

Vedoucí tým tabulky z Křižanova musel v Osové Bítýšce vynaložit velké úsilí, aby ve druhém poločase otočil stav zápasu a odvezl si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bítýška zaskočila favorita vstřelenou brankou

Po úvodním desetiminutovém oťukávání, kdy se hra odehrávala mezi šestnástkami, zahrozili domácí.
V šestnácté minutě po pravé straně zatáhl míč Mucha, nacentroval a zprvé zakončoval Večeřa, golman Bajer reflexivně nohou míč vyrazil na roh.
V dalších minutách měli míč na kopačkách o něco víc hosté, ale dostali se jen ke střelám ze střední vzdálenosti, s kterými si domácí brankář Hršel poradil.
V 26. minutě se skóre měnilo. To domácí Liška nastřelil tyč, míč se odrazil do Bajerových zad a padl do brány. 
Do konce první půle si domácí vypracovali ještě dvě slibné akce, ale bez gólového efektu. Koncem první 45 minutovky hosté měli sérii rohů, ale s nimi si domácí obrana poradila. 

Křižanov otočil stav zápasu na svoji stranu

Do druhé půle museli domácí dvakrát nuceně střídat. Hosté přeskupili své řady a vytvořili si převahu. Postupem času se Křižanovští stále více tlačili před bránu Bitýšky a vytvořili si několik šancí, nějaké zneškodnil Hršel, ostatní svou nemohoucností trestuhodně zahodili. Jeden z rozhodujících momentů zápasu přišel v 62. minutě, kdy domácí Navrátil fauloval pronikajícího útočníka hostů před velkým vápnem. Kupodivu všech přítomných hlavní rozhodčí po poradě se svým asistentem nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil hostující kapitán Nobicht. Po vyrovnávacím gólu tlak hostů ještě zesílil, navíc domácí museli opět pro zranění dvakrát střídat. Vítězný gól Křižanova vsítil v 76. minutě Navrátil střelou z osmi metrů po zemi k tyči. 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: V první půli jsme podali velice solidní výkon a náš náskok měl být alespoň dvougólový. V druhé půli náš výkon ovlivnilo nucené střídáni. Také verdikty hlavního rozhodčího ve druhé půli byli dost rozporuplné. Gratuluji Křižanovu k vydřeným třem bodům.

SK FC Křižanov
Josef Milota: První poločas nebyl z naší strany dobrý a jen těžko jsme se dostávali do zakončení. K tomu jsme obdrželi pro nás smolný gól. Po přeskupení řad a poločasové obměně hráčů jsme si postupně vytvořili územní převahu a přidali rozhodující branky. Na půdě Bítýšky jsme poslední dvě historická utkání prohráli vždy 1:0. Proto jsem rád, že jsme tuto sérii přerušili a odvezli si plný počet bodů.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - O. Liška [-] , M. Vařílek [-] (46. L. Broža [-] ) , P. Večeřa [-] (46. P. Jelínek [-] ) , P. Machát [-] , J. Jelínek [-] , Z. Mucha [-] , M. Navrátil [-] , J. Laub [-] , O. Zeman [-] (79. M. Zeman [-] ) , A. Trojan [-] (62. T. Karmazín [-] )

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] , J. Milota [-] , J. Mužátko [-] (46. R. Navrátil [-] ) , A. Burian [-] - P. Kaštan [-] (62. P. Štěpánek [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] - F. Trnka [-] (46. F. Lukášek [-] ) - O. Hlushchenko [-]

ŽK: 73. P. Jelínek - 22. P. Kaštan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BULA Nikola - KŘÍŽ Daniel, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.