Šlágr kola skončil v Hamrech nerozhodně


Branky


78. P. Danko - 34. V. Koukal
1

Hamry dohrávaly zápas v devíti hráčích, přesto dokázaly sebrat Bohdalovu v samém závěru vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov se ujal v prvním poločase vedení

Hamry přivítali v pátek ve šlágru kola Bohdalov. Zápas začali aktivněji domácí Kladiváři. Dominik Havlík se uvolnil na lajně a centroval před bránu, kde balon přeskočil nohu Jiřímu Zábranskému, který mohl otevřít skóre. O chvíli později rozezvonil tyčku krásnou střelou Dominik Havlík a ten samý hráč mohl otevřít účet zápas, když po hezkém sólu přes půl hřiště trefil jen golmana. Jak už to bývá, domácí své šance nevyužili a tak přišel trest. Tečovaná střela prošla domácímu brankáři mezi nohama. Do poločasu se už nic nezměnilo, a tak hosté šli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Hamry se dvakrát červenaly, ale střídající Danko vyrovnal

V druhé půli chtěli Kladiváři zápas otočit a od záčátku tlačili. Větší šance si však nevytvořili. Na druhé straně měl Bohdalov nějaké standartní situace, ale také se nedokázal prosadit. Stejně jak v minulém zápase nedohrály Hamry v plném počtu. Po druhé žluté musel jít do sprch Petr Vašek. To opět domácí paradoxně nakoplo a střídající Petr Danko, který přinesl rychlost a důraz, prostřelil jinak dobře chytajícího golmana hostí. Aby toho nebylo málo, rovnou červenou kartu, možná trochu přísně viděl Filip Řebík, když trefil hostujícího útočníka. I v devíti však Kladiváři chtěli zápas zlomit a troufnu si říct, že byli lepším mužstvem. Nakonec už se nic zásadního nestalo a soupeři se rozešli s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme opět odehráli dobrý zápas. Bohužel místo aby jsme šli do vedení, tak jsme prohrávali. Remíza nakonec asi spravedlivá, i když jsme opět po chybách dohrávali oslabeni.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: V první půlce jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme se dostali do vedení, když sklepnutí Šimka využil Koukal. Domácí mohli klidně vyrovnat ale v cestě jim stála tyč.V druhé půlce se dvakrát červenalo a domácí dohrávali v osmi lidech. To nám paradoxně ublížilo domácí se semkli a zaslouženě vyrovnali. A nakonec můžeme být rádi za bod. Druhou půlku jsme totálně nezvládli.



Počet diváků: 112. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - MYŠKA Roman, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2016 13:21
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hamry by měly nastupovat do zápasu v deseti, protože jsou tak lepší :-D A v devíti nás taky přejely :-D