Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili druhé místo v tabulce a derby Osule versus Blanice okořenili pěti brankami


Branky


0

Velmi pěkné utkání charakteristické pro konec sezóny bavilo diváky i hráče. Za pěkného počasí se rozloučení s jarem a celou sezónou vydařilo a tak závěrečná dokopná byla plná pohody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli vynikající dvacetiminutovku od 10. do 30. minuty, kdy vsítili tři branky. Hosté v závěru poločasu snížili, ale na vývoj utkání to vliv nemělo.

Vitějovičtí mají za sebou velmi dobrý ročník. Již v loňském roce bylo znát velké zlepšení a pomalu dalo zapomenout na hlubokou krizi let předešlých. Letošní ročník celou dobu šlapali domácí na paty Záblatským a druhé místo jim sluší. V derby s Husineckými se hrál pohledný zápas, kdy domácí po výborném výkonu mezi desátou a třicátou minutou rozhodli. Miroslav Raušer, Radek Doubek a David Trojan vsítili branky a domácí se uklidnili. Hosté sice ve 42. minutě snížili, ale to bylo do poločasu vše.

Druhý poločas Husinečtí zdramatizovali kontaktní brankou, ale domácí hráli dál svou hru a trpělivost růže přinesla.

Husinečtí získali v úvodu této části převahu a kontaktní brankou Igora Štangreta domácí trochu nalomili. Vitějovičtí na konec našli klid a srovnali hru. Do šedesáté minuty se hrál otevřený fotbal se zajištěných obran. V 61. minutě se Petr Novák nabídl za obranu hostí a posílá vitějovické do dvoubrankového vedení. Domácí celek se uklidnil a kontroloval vývoj zápasu, který v samotném závěru rozhodl Radek Doubek svým druhým gólem v zápase a dovršil tak pro hosty nepopulárního bůra. Souboj dvou týmů, které vzpomínají na lepší časy, se vydařil a oba letos hrály velmi dobře. Závěrečný hvizd, radost domácích a poklidná dokopná tak skončila sezóna 2015/2016 ve Vitějovicích na druhém místě.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - P. Novák [-] (77. R. Tobiaš [-] ) , M. Raušer [-] , J. Vlasák [-] , J. Doubek [-] , R. Doubek [-] , K. Talafous [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-]

TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - P. Kůs [-] , J. Ťápal [-] , R. Kneifl [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , R. Tichý [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , J. Pešek [-] , E. Rauscher [-]

ŽK: 60. K. Penzenstadler , 86. M. Ludačka - 53. R. Kneifl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KLEIN Jaroslav (N), OSTÁDAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.