Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po minulém špatném vystoupení se závěrečné kolo vydařilo a lhenická rezerva potvrdila své výborné jaro výhrou


0

Za pěkného počasí se čekal zajímavý souboj. Domácí dali zapomenout na výbuch v Nebahovech a se sezónou se rozloučili vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen patnáct minut se Dubským dařilo, pak přišel Růžičkův gól a snaha hostí skončila.

Domácí chtěli odčinit nepříjemnou prohru z Nebahov. Začali útočně a posily z prvního týmu se prosazovaly. Jenže Dubští nenechali domácí pořádně protáhnout a již ve 4. minutě je Václav Novák poslal do vedení. Lhenické to přibrzdilo a první čtvrt hodinku to byl vyrovnaý boj. V 16. minutě udeřil Růžička a vyrovnal, když za pět minut přidal Krotký druhý gól, domácí ožili. Lheničtí získali klid, převahu a do poločasu ji vyšperkovali třetí brankou.

V druhém poločase domácí dominovali a bavili diváky

V druhém poločase to byl tým domácích, který tvrdil muziku. Nedovolil Dubským téměř nic a v pohodě si dokráčel pro tři body. Vítězstvím peckářská rezerva potvrdila výborné jaro a dosáhla na jedno z nejlepších umíštění týmu hrajícího ve Ktiši.



Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - R. Houška [-] , P. Lukšovský [-] , L. Burda [-] , P. Šíma [-] , J. Růžička [-] , J. Krotký [-] , J. Exner [-] , P. Prenner st. [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-]

TJ Dub
M. Pravda [-] - J. Uher [-] , A. Choďjuš [-] , M. Troller [-] , A. Dejmek [-] , M. Zámečník [-] , L. Humpolák [-] , V. Soumar [-] , P. Půbal [-] , T. Novák [-] , V. Novák [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PRENNER Josef (N), PROŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.