Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 11:30

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas rezervě Tatranu vyšel a se soutěží se rozloučil vítězstvím


Branky


0

Souboj dvou nejhorších týmů jara přinesl solidní výkon domácích, a hosté pokračovali ve špatném jaru. Domácí se tak probojovali k druhému vítězství v soutěži po dobrém výkonu zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál vyrovnaný zápas a stav odpovídal dění na hřišti

Třicítka diváků byla zvědava, co oba týmy nabídnou. Oba jsou na jaře nejhorší výsledkově i brankově. Volarští získali územní převahu, ale jejich chyby v rozehrávce využili již v 5. minutě Zbytinští Štěpánem Novákem a šli do vedení. Jenže hned z rozehry nejstarší hráč domácích Karel Neumann se z pozice svátečního střelce prosadil a vyrovnal. V 16. minutě si oba týmy role vyměnily, domácí Alexandr Bledý zvyšuje, ale hosté hned po rozhehrávce srovnávají Vojtěchem Šnajdrem. To bylo v prvním dějství vše. Domácí sice měli herní převahu, ale hosté hráli zodpovědně a nedopustili již žádnou změnu stavu. Výsledek odpovídal dění na hřišti.

Druhý poločas ovládli Volarští v samotném závěru a někteří budoucí hráči Zbytin předvedli svému budoucímu trenérovi, že někdy jim to jde

Rezerva Volar ve druhém poločase ovládla hru a střílela v závěru branky. Velké hřiště hostům příliš nesvědčilo a domácí byli přeci jen fyzicky o trochu lepší. Byl to stále hodně vyrovnaný zápas, kdy kombinace sice vázla, ale když se někdo z útočníků dostal na dostřel, tak obrany i gólmani měli vše pod kontrolou. Půst branek domácí ukončili až v závěru, kdy za třináct minut od 77. do 90. minuty rozhodli čtyřmi góly a získali tak plný počet bodů. Bylo to teprve po druhé v soutěži a byla z toho velká radost. Rezerva ve Volarech po několika letech končí. Jak jsem již uvedl, někteří hráči chtějí odejít právě do Zbytin a někteří tam, kde bude nabídka. Pro Tatran by to měl být krok vpřed, ale zda tomu tak bude, ukáže až sezóna příští.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Karel Neumann, střelec první branky domácích: Dnes to byla naše derniéra. První poločas byl vyrovnaný a druhý neurovnaný. Zbytinští nechtěli prohrát a tak nás v druhém poločase k sobě moc nepouštěli. Naštěstí nám vyšel závěr a máme radost z vítězství. Co bude po sezóně, tak já zřejmě skončím. Je toho již dost a za letošní sezónu i když byla katastrofální, jsem rád, že jsem se ještě mohl protáhnout a zaběhat.

TJ Zbytiny
Luděk Tuka, trenér: První poločas byl herně dobrý. Druhý to byla holomajzna z naší strany a Volarům vyšel závěr. Já jsem z jarní části zklamán. Nedisciplinovanost, nemoci a zaměstnání nám ubraly hodně sil a tak jsme hráli to co diváci viděli. Zbytinským děkuji za chvíle, které jsem zde strávil a naštěstí je toho víc dobrého. Po tomto zápase končím, nyní si odpočinu a na fotbal od podzimu budu chodit jako divák.



Sestavy


TJ Tatran Volary B
M. Muzika [-] - M. Laci [-] , A. Bledý [-] , P. Trančík [-] , P. Zvonek [-] , F. Muzika [-] (64. V. Andraschko [-] ) , K. Neumann [-] , D. Kučera [-] , L. Svintek [-] , E. Hána [-] , D. Žárovský [-]

TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - O. Parus [-] , J. Čutka [-] , F. Šnajdr [-] , J. Véber [-] (30. J. Sedlák [-] ) - V. Šnajdr [-] , Š. Novák [-] , L. Václavík [-] , L. Tuka [-] (46. K. Mlynár [-] ) - A. Lohynský [-] , P. Lebeda [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), TUKA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.