Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající výkon domácích na hraně sebeobětování vzal lídrovi bod


Branky


0

V Horní Vltavici se hrál nejlepší zápas jara ze strany domácích. Vltavičtí předváděli letos výkon jak na vlnách, ale doma byli nebezpeční. V posledním kole se o jejich dobrých výkonech doma přesvědčil i lídr ze Záblatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající fotbal a velké nasazení domácích překvapil lídra ze Záblatí.

Vynikající utkání stylem nahoru dolu se líbilo. Vltavičtí vědomi si znalosti svého hřiště toho plně využili a hostům nedali nic zadarmo. Vynikající kolektivní výkon od obrany přes zálohu do útoku předvedli domácí. Zezadu vše jistil mezi třemi tyčemi Svoboda a hosté byli nervozní. Tlak domácích byl korunován již v 11. minutě, kdy sváteční střelec Josef Biháry otevřel skóre. Vltavičtí se nadechli k perfektnímu výkonu a hosté nevěděli, kam dřív. Teprve po půlhodině hry se vymanili z tlaku domácích a Adam Černý vyrovnal. Hra se vyrovnala  Záblatští pomalu získávali převahu, kterou zúročil nejlepší střelec soutěže Miroslav Kolafa a posílá hosty do vedení. Vyrovnaný poločas a domácí diváci ocenili boj velkým potleskem.

V druhém poločase pokračoval bojovný výkon domácích se zaslouženou remízou na konci.

I v druhém dějství se hrál pohledný fotbal. Vltavičtí dřeli, ale pomalu docházely síly. Hosté se nikam nehrnuli a hráli v klidu. Byl to zajímavý zápas, kdy ale v této části spíš plynula Teplá Vltava pod kempem než fotbalová hra. Ono taky za většího tepla, než jsou na Šumavě v posledních dnech zvyklí, síly ubývaly dvojnásobně. Vltavičtí i hosté se dostali do několika šancí, ale oba gólmani byli na svých místech a tak dlouho se brankově nic neudálo. V 66. minutě ale zahřmělo a to do záblatské branky, kdy Roman Gašpar vsítil třetí gól domácích. Ti po brance zpevnili obranu a hosty vše začalo bolet. Záblatští nechtěli prohrát a tak vyvinuli velký tlak, ale vyrovnání či otočení výsledku pro sebe nevycházelo. Blížil se závěr utkání a hosté se dostali do další kombinace na jejímž konci byl kapitán David Lachkovič, který nekompromisně udeřil a vyrovnal. Bylo to spravedlivé vyjádření sil. Do konce zápasu se již nic nezměnilo a tak vše  skončilo spravedlivou dělbou bodů. Domácí je třeba pochválit za vynikající výkon a bod opravdu vydřeli. Záblatské chválíme za to, že se zvedli a nedali Vltavickým nic zadarmo. Byl to na závěr sezóny nádherný zápas a věřme, že Vltavičtí si to nechají i do nového ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný vedoucí: Čekal jsem, že Záblatí nám moc šancí nedá. Jsem rád, že jsem se zmýlil a po vynikajícím výkonu jsme obrali nejlepší tým okresu o bod a to se počítá. Dík klukům za vynikající konec ročníku, který se letos povedl.




Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - O. Voldřich [-] , M. Martan [-] , J. Bihari [-] (91. J. Jirků [-] ) , N. Vardanjan [-] , R. Gašpar [-] , L. Psotka [-] , J. Szabo [-] , Z. Hődl [-] , K. Voldřich [-] , M. Szabo [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - V. Sova [-] , M. Grametbauer [-] , F. Kolda [-] - V. Rosenbaum [-] , J. Hálek [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] - P. Halounek [-] , M. Kolafa [-] - M. Sova [-]

ŽK: 27. L. Svoboda , 27. J. Szabo , 27. M. Martan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - FRČEK ML. Zdeněk (N), KOLAFA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.