Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdíkovští potvrdili výborné jaro, ale v posledních kolech toho měli i oni dost. Od podzimu můžeme čekat atak na mety nejvyšší


Branky


0

Domácí vše rozhodli za poločas, který se pěkné divácké návštěvě líbil. Zdíkovští diváci si letos na fotbal našli cestu. Téměř stovka diváků si přišla užít fotbalu a také že užila. Za krásného dne jim domácí sokolové nabídli hodnotné menu a kdo přišel nelitoval, neboť branek padlo tolik, že ani první kolo ME to nenabídlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdíkovští nabídli výborný fotbal a bůra v síti hostí

Zdíkovští na svého soupeře z centra Šumavy vlétli způsobem hodným názvu týmu a tak sokolové ze Zdíkova doslova smetli borovoladské hraničáře. Jen pět minut nudy nabídlo hezkým ženám v hledišti slunění. To proto, že od této minuty domácí rozpoutali gólové představení. Petr Lampa to rozjel a byla to jízda, tedy spíše let tryskem, kdy hosté toho měli plné kopačky. V 10. minutě Arpád Gašpar a  ve 13. minutě hrající asistent Karel Nový ukončili první část dílu zvaný fotbalová paráda třetí brankou. Po této brance domácí nabírali síly k dalšímu ataku, který přišel v závěrečné čtvrthodince, kdy nejdříve Miklós Baraté a v poslední minutě Štefan Kurej dokonali pětigólový příděl do sítě Jana Petráně. Mezitím hosté ale přeci jen kosmeticky upravili výsledek dvěma zásahy Petra Juříka a Jana Zbořila. Poločas, který se moc líbil, byl domácími fanoušky oceněn potleskem a specialitky mistra kuchaře k dokopné se mohly začít opékat.

Druhý poločas se dohrávalo a oba kolektivy byly rádi, že letošní ročník končí. Domácí ukončili vynikající jarní jízdu a jsou moc spokojeni, za to hosté mají plnou hlavu starostí, neboť pro ně to byla sezóna zmaru

Druhý poločas již nic moc nepřinesl a tak dámy se mohly opalovat a hosté vydechnout. Zdíkovští si řekli, že toho asi bylo dost a těšili se na dobrý fotbalový gulášek ala dokopná. Hosté byli rádi, že se tempo zpomalilo. Nějaké šance se vyskytly, ale obránci i oba gólmani vše vyřešili a zápas se herně i opticky vyrovnal. Zdíkovští hodně drželi míč na kopačkách a jejich hra plná náhravek vedla již jen ke snížení hostí. To svou šanci proměnil v samotném závěru proměni Jan Zbořil. Byla to sice tečka do branky domácích, která možná symbolicky ukázala, že je třeba hrát až do konce. Pro příští ročník je to možná dobře zdvižený prst.

   Pokud jde o hodnocení sezóny, tak jde o sezónu vynikající, která se zejména v jarní části Zdíkovu povedla. Jízda Sokola se zastavila a je s toho výborné čtvrté místo, které ukazuje, že celek našel svou tvář. Pokud Sokolu ze Zdíkova vydrží forma a chuť jako v letošní jarní části, bude patřit mezi favority postupu. Pro mně jde o celek, který společně s Vitějovicemi udělal za poslední dvě sezóny velký kus práce a oba mohou příští rok nabídnout vynikající fotbal a možná i zajímavý souboj o postup.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
V. Špánek [-] - P. Lampa [-] (46. V. Zimmermann [-] ) , M. Baraté [-] (75. J. Zeman [-] ) , Š. Kurej [-] , J. Kurz [-] - M. Vondráček [-] (46. Z. Kluibr [-] ) , J. Voldřich [-] , P. Holzknecht [-] , K. Nový [-] - R. Šebánek [-] (62. L. Lebeda [-] ) , A. Gašpar [-] (70. L. Švarc [-] )

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - J. Zbořil [-] , P. Juřík [-] (46. V. Tran [-] ) , M. Smatana [-] , V. Kočí [-] , J. Ondřich [-] (67. P. Hušek [-] ) , J. Kočí [-] , J. Miko [-] (75. R. Hušek [-] ) , A. Nahodil [-] , T. Silovský [-] , M. Vokurka [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MARTAN Václav (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.