3:1
(0:0)
68. J. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:30

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Záblatí se hrál za vytrvalého deště průměrný zápas. Dešťová smršť opozdila i začátek utkání, které moc fotbalu nepřineslo


Branky


0

Před utkáním se sneSla z nebe pravá šumavská průtrž a tak se muselo počkat. Samotný zápas nenabídl žádný velký fotbal. Bylo cítit, že vše je rozhodnuto a tak to byl zápas plný nudy, který rozhodli Záblatští pro sebe až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přinesl vytrvalý déšť a boj o střed hřiště

V prvním poločase se hrál průměrný zápas. Vytrvalý déšť nedával velkou naději na kombinační hru. Oba soupeři vše vsadili na jednu kartu a to důslednou obranu a zabezpečený střed hřiště. Jako první zahrozili hosté, ale obrana to zvládla. První kloudnou akci vymysleli Záblatští až v 11. minutě, ale Had a ani následná dorážka Koldy k ničemu nevedla. To bylo na dlouhé minuty vše. Kolafa, Kolda ani Had za domácí a Jaroslav Mráz s Vincíkem u hostí se neprosadili. Ve 35. minutě již byl po střele Hada Tůma v brance hostí překonán, ale míč zastavila tyč. Hosté do poločasu ještě udeřili Zdeňkem Mrázem a to bylo v této části utkání vše.

V druhém poločase pokračoval fotbal průměrné úrovně, kdy hosté šli do vedení, ale domácí v posledních deseti minutách otočili výsledek

V druhém poločase se hrálo stále průměrné utkání a Záblatští to pojali, jako by se nic nemohlo stát. Hosté však domácí strašili - nejdříve Miroslav Mráz střelou z 20. metrů vystrašil Kuttenberga, který jeho střelu vytěsnil. Poté se třikrát blýskl hostující gólman Tůma, který zejména po pumelici Hada vytasil krásný zákrok a ukázal, že je na něj spolehnutí. To byla rozcvička z obou stran, kterou v 68. minutě utnul Jaroslav Mráz, který zakončil utěšenou kombinaci po ose Zdeněk Mráz, Vincík, když střelu posledního jmenovaného Kuttenberg vytěsnil, ale v trmě vrmě si na konec míč našel Jaroslav Mráz a poslal hosty zadarmo do vedení. Chyba celé obrany domácí na chvíli vykolejila, ale hosté toho nedokázali využít. V závěrečné desetiminutovce Záblatští zabrali a jako by si řekli, že takhle to nejde, šlápli na plyn a otočili vývoj zápasu třemi brankami. Utkání, kterému by více svědčila remíza, tak domácí šťastně získali pro sebe. Potěšili na dvě desítky diváků a pohár pro vítěze OP z rukou předsedy OFS Prachatice Vladimíra Klímy a předsedy Unie sportu a předsedy STK OFS Prachatice Jiřího Trněného převzali po vítězném utkání.

Já bych chtěl na závěr pochválit dvě osoby zápasu, a to hostujícího stopera Vladimíra Pešla, který v jednapadesáti letech odehrál super zápas a klobouk dolů před jeho výkonem. Druhým je Pavol Sýkora, který i v těžkých podmínkách nechal utkání spád a přičinil se tím o to, že byť na těžkém terénu hra plynula.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záblatí
Jiří Pavlík, předseda klubu: Dnešní zápas to nebylo nic moc. Počasí i závěr soutěže udělali své. Kluci již čekají na konec soutěže. Bylo to tak trochu jak na té vodě. Jsem rád, že jsme vyhráli a mohli se domácím divákům odvděčit za to, jak nás celou sezónu podporovali. Hoštičtí byli dobrý soupeř a zlobili nás dlouho. Nyní nás čeká dotáhnout do konce přestupy a pomalu myslet na nový ročník, který již bude v kraji.




Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - V. Sova [-] , M. Grametbauer [-] , F. Kolda [-] , M. Janošťák [-] - T. Had [-] , J. Hálek [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] - M. Kolafa [-] , P. Halounek [-] (67. V. Rosenbaum [-] )

FC Šumavské Hoštice
K. Tůma [-] - J. Hodina [-] (57. J. Altenstrasser [-] ) , P. Pahorecký [-] (80. F. Půbal [-] ) , M. Vincík [-] , Z. Mráz [-] (85. M. Vašura [-] ) , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Mráz [-] , M. Procházka [-] , A. Hříbal [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 89. J. Hálek - 58. T. Topka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KOLAFA Jan (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.