Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké šumavské derby o krále Teplé Vltavy zvládli lépe Vltavičtí


Branky


0

Po podzimní remíze doma se tak hosté stali králem Teplé Vltavy i Šumavy. Těšit je může i předvedený výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borová Lada pokračovala v útlumu a hosté tak po zásluze vyhráli

Hosté jsou na jaře známi důraznou hrou a domácí to pocítili. Ne, není to tvrdá, nebo záludná hra, ale jednoduchá hra do těla soupeřů, která je platná. Zápas to byl klasický hodný derby, kde oba celky od sebe dělí patnáct šumavských kilometrů. Vltavičtí se do kopečka pomalu rozjížděli, aby zejména v druhé části jeli rázně z kopce. Domácí v posledních zápasech jsou hodně dole a nešlo jim to ani tentokrát. První půlhodinu to byla vyrovnaná partie, kdy oba celky předváděly pohledný fotbal. Hrálo se zodpovědně odzadu a tak to byl boj o střed hřiště. Ve 33. minutě se domácí prosadili z nenápadné akce a Radek Hušek je poslal do vedení. Jenže hosté hrají v pohodě a hlavně jsou mistry v otáčení skóre. To ukázali i v tomto utkání, kdy ve 37. minutě Martanem vyrovnali a v 39. minutě je Karel Voldřich poslal do vedení. Domácí tato situace hodně nalomila a do poločasu byli rádi za konec.

V druhém dějství získali hosté převahu, kterou zužitkovali

Domácí byli jak opaření ze závěru prvního dějství. Vltavičtí získali převahu, byli důrazní a lepší na míči. Hrál se průměrný zápas, ve kterém si hosté hlídali zejména střed hřiště a borovoladské moc do hry nepouštěli. Domácí se snažili po křídlech, ale nešlo to. Jednak hosté měli dobře organizovanou obranu a výborného Svobodu v brance. Do šedesáté minuty to bylo ze strany Borovky ještě dobré, běžela 67. minuta a hostující Dolník ukázal svou zkušenost a přidal třetí branku hostí. To byl pro domácí konec. Hra upadla a borovoladští uvadali s ní. Hosté si již body vzít nenechali a v 82. minutě vše podtrhl Vardanjan čtvrtou brankou. Hosté si vítězství zasloužili a právem jsou pro letošní rok králem Šumavy i Teplé Vltavy.



Ohlasy k zápasu



TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný, vedoucí: Dnes to byl nejlepší zápas venku. Hráli jsme dobře a body si domů vezeme právem.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - J. Zbořil [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] (46. J. Fleischmann [-] ) , V. Kočí [-] , R. Hušek [-] (46. V. Tran [-] ) , M. Smatana [-] , D. Mikuláš [-] , A. Nahodil [-] , P. Hušek [-] , M. Vokurka [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Dolník [-] (86. J. Novák [-] ) , M. Martan [-] , N. Vardanjan [-] , R. Gašpar [-] , P. Krnák [-] , J. Szabo [-] (64. L. Psotka [-] ) , J. Bihari [-] , D. Halabrín [-] (84. Z. Hődl [-] ) , K. Voldřich [-] , M. Szabo [-]

ŽK: 73. J. Miko - 25. P. Krnák , 84. L. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.