7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí znechutili hostům z kraje jablek a třešní fotbal. Peckáři si tak trochu pošramotili jarní jízdu


Branky


11. M. Rosa , 30. K. Starý , 40. R. Černý , 55. M. Rosa , 67. F. Špán , 76. F. Špán , 88. K. Starý
0

Domácí na Nebahovském kopci zastavili výraznou jarní jízdu hostí dokonalým útokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do poločasu daly ráz celému utkání.

Nebahovští dokonale zaskočili hostující tým, který tentokrát neměl pendlery z áčka, ale i tak to bylo nedůstojné týmu bojující o druhé místo. Domácí šli hned od úvodu do tlaku a měli rychle vrch. Hosté začali hodně opatrně a než se rozkoukali, dostali v 11. minutě od Matyáše Rosy, nejlepšího hráče utkání, branku. Zápas rychle získal jednostrannou podobu v převaze Nebahov. Byl to z jejich strany výborný výkon a vůbec nedali hostům šanci. I když hostující Pavel Prenner a Lukeš se snažili, k ničemu to nevedlo. Domácí kontrolovali vývoj a během posledních desti minut této části přidali ještě dvě branky a bylo prakticky rozhodnuto.

Druhý poločas přinesl stejný vývoj - domácí hráli a hosté čekali, kdy bude konec

Nebahovští ve svém nejlepším utkání jara předvedli koncert, který se divákům líbil. Vynikající zápas sehrál celý tým, který rychlou kombinací a s dobrou průnikovou nahrávkou šel za svým cílem. Nebahovští Peckáře úplně vymazali a tak na svém větrném vršku dominovali. Druhý poločas se sice jen dohrával, přesto domácí ještě vsítili další čtyři branky. Bylo to jak oněch sedm kulí v Sarajevu, ale tentokrát v síti hostů. Nebahovští se tak velmi pěkně rozloučili se svými diváky, kteří jim po zápase za výkon poděkovali potleskem.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - J. Štrobl [-] (65. R. Medřický [-] ) , P. Pešek [-] , D. Rosa [-] , J. Mráz [-] , K. Starý [-] - R. Cinádr [-] (46. D. Nový [-] ) , F. Špán [-] , R. Černý [-] (65. J. Mikeš [-] ) , V. Valouch [-] - M. Rosa [-] -

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - K. Lukeš [-] (58. J. Grill [-] ) , P. Sládek [-] , J. Krotký [-] , J. Exner [-] , P. Pavlík [-] , P. Prenner st. [-] (77. J. Litvan [-] ) , P. Starý [-] , J. Prenner [-] , J. Gregora [-] , R. Sura [-] (25. P. Pořádek [-] )

ŽK: 20. K. Lukeš , 21. P. Starý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CINÁDR Jiří (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.