0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 11:30

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vytrvalý déšť hodně promluvil do kvality utkání


Branky


0

... a tak to byl víc boj ze strany domácích a nemožnost kombinovat ze strany zdíkovských. Hosté nakonec v této části vsítili dvě branky a to rozhodlo. Volary celé dopoledne bičoval vytvalý silný déšť, který výrazně ovlivnil fotbal. Velké mokro a hrací plocha, která tomu odpovídala dávala jasně na zřetel, že moc kvality v nedělním dopoledni nebude. Zdíkovští potvrdili roli favorita a v samotném závěru prvního dějství rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly hostí na samém konci této části utkání rozhodly o všem

Domácí rezerva se chtěla s favorizovanými hosty popasovat a hlavně navázat na dobrý výkon, který podal tým s Horní Vltavicí. Jenže celé dopoledne to bylo jak na pařížských tenisových dvorcích a vytrvalý déšť vykonal své. Kvalita zápasu byla dána s poměrem k terénu a tak voda, shůry a i zdola byla velkou překážkou. Zápas nenabídl nic kvalitního a tak i když se hráči obou týmů se snažili něco předvést, nešlo to. Volarské mladíky hnal ze střídačky Karel Neumann a ti se opravdu snažili. Dlouho drželi s favorizovaným soupeřem krok a hodně v tom mokru pochytal gólman Jarkovský. Vypadalo to, že poločas skončí bez branek, ale hosté byli proti a během minuty v závěru Lebedou a poté Vondráčkem skórovali. To domácí srazilo a po přestávce tomu odpovídal i výkon.

Druhý poločas nabídl podobnou hru prvního. Jen hosté zde měli víc míč pod kontrolou a prakticky hlídali zápas

I v této části to byla samá voda, která ovlivnila prakticky celý zápas.  Domácí se snažili, nejen, že kontrola míče nešla a hlavně každý souboj či sprint rychle ubíral na silách. Před brankami obou týmů se toho moc neudálo a tak v této části stojí za zmínku třetí pojišťovací gól hostí Holkznechta. Tím bylo rozhodnuto a prakticky se dohrávalo. Co dodat k zápasu, které pokazilo počasí, snad jen tolik, že domácí byť se snažili sebevíc, tak zkušení hosté využili vše, co jim bylo nabídnuto, a po zásluze si vezou z Volar tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary B
Karel Neumann: Dnes to bylo o morálce a výdrži. Vytrvalý déšť a místy provazy vody doprovázené hřměním jednoznačně ovlivnily hru. Pro oba to bylo stejné, a Zdíkov ukázal svou zkušenost.




Sestavy


TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - F. Muzika [-] (46. K. Neumann [-] ) , M. Laci [-] (60. J. Šturma [-] ) , V. Tůma [-] , M. Muzika [-] , P. Zelenka [-] , D. Kučera [-] , L. Svintek [-] , E. Hána [-] , D. Žárovský [-] , P. Trančík [-]

TJ Sokol Zdíkov
V. Špánek [-] - V. Švarc [-] , Š. Kurej [-] - J. Voldřich [-] (46. L. Švarc [-] ) - L. Lebeda [-] , Z. Kluibr [-] , P. Holzknecht [-] - K. Nový [-] , P. Lampa [-] , O. Kroupa [-] , M. Vondráček [-]

ŽK: 52. D. Žárovský .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - ŠVARC Vladimír (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.