M. Peter 84.
1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarský Tatran potvrdil svou krizi a čeká na konec sezony.


Branky


0

Domácí začali v deseti, aby je po půlhodině hry doplnil Michal Sedlák. Tím Tatran jen potvrdil, v jak hluboké krizi v tomto soutěžním ročníku je. Dubští ve Volarech ještě nevyhráli, ale v sobotním utkání tomu šli hodně naproti a ukázali, že oni jsou v pohodě a po zásluze si z města pod Bobíkem vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali v deseti a trvalo jim téměř půlhodiny, než je doplnil další hráč.

První poločas přinesl fotbal průměrné úrovně. Volarští sice měli mírně na vrch, ale hosté překvapili důraznou obranou a eliminovali tlak domácích. Hrálo se od vápna k vápnu téměř bez šancí. Volarští začali o deseti hráčích a tak i ráz hry byl dán. Hosté spoléhali na brejky a domácí kombinace vázla. I dnes je třeba dodat, že kombinace na volarské oranici plné drnů nešla. Hosté byli překvapení stavem i zázemím nejen na hřišti, ale i v kabinách. Ale k fotbalu. Volarští, od kterých se čekalo, že konečně zaberou, tomu zůstali hodně dlužni a tak soupeř to měl o dost lehké. Po dvaceti minutách musel Toman gólman Tatranu zasáhnout před Frišem, který jej vystrašil hlavičkou nad branku. Tatran zahrozil Wagnerem a Peterem, ale rovněž bez efektu. Ve 32. minutě doplnil domácí tým na jedenáct Michal Sedlák, ale obraz hry se neměnil. Až v samotném závěru přišly šance na obou stranách. V 35. minutě zahrával Pospíšil volný přímý kop, ale gólman hostí Novák bravurně vytěsnil jeho pumelici nad břevno. Hosté kontrolovali Frišem, ale i on mířil nad branku. V závěru se snažil opět Pospíšil o tvrdou střelu, ale i byl Novák úspěšný. Poločas nudy tak skončil dělbou bodů.

V druhém poločase místo, aby domácí zabrali, tak to bylo naopak a hosté si odváží od volarského áčka první historické vítězství

Druhý poločas byl podobný prvnímu. Domácí se ne a ne probrat a jejich projevy frustrace směřovaly k hlavnímu rozhodčímu Heinzlovi, ale ten žádnou diskusi nepřipouštěl. Po půlhodině hry se hosté dostali k dalšímu svému výpadu a Friš ho zakončil vedoucí brankou. To domácí zaskočilo, úplně vypadli ze hry a do konce zápasu to bylo z jejich strany marné snažení.

    Hosté se uklidnili, dostali se do mírného tlaku a hlavně v 78. minutě Zámečník využil chyb v obraně a zvýšil na dvoubrankový náskok. Volarští zůstali opaření a Dub byl na koni. V 84. minutě se přece jen domácí dostali do fotbalové kombinace a Peter snížil a dal domácím naději. Poslední desetiminutovka i s nastavením byla přece jen ve znamení tlaku domácích, ale nic z toho nebylo. V závěrečné minutě potom hostující Choďjuš pečetil výhru hostí, kteří ukázali, že jejich jaro je letos solidní.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák, hráč: Už aby byl konec. Je to horší než jsem si myslel. Dnes opět začínáme v deseti a hrajeme tak téměř poločas. Na zápas doma se nesejít je ostudou a já nepamatuji takový stav, který zde nyní s fotbalem je. Bohužel tahle sezóna ukázala v plné nahotě neřešené problémy a fotbal je nyní pro mnohé ten druhý.

TJ Dub
Václav Novák, brankář: Z ohlasů jsme věděli, že nás zde čeká špatné hřiště, ale to co jsem dnes viděl, překonalo vše. Drnoviště, které nebylo ani posečené, nedalo nějaké kombinaci šanci. My jsme zde chtěli hrát naší hru a ta přišla v druhém poločase. I když Volarští měli v závěru prvního poločasu nějaké střely, tak jsme to zvládli a ve druhém jsme udeřili. Vyšlo nám to a za výhru zde jsme moc rádi.



Sestavy


TJ Tatran Volary
J. Toman [-] - V. Wagner [-] , M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , M. Podracký [-] , F. Podracký [-] , M. Peter [-] , S. Mach [-] , L. Iliev [-] , A. Wimberský [-] , M. Pospíšil [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - P. Stropnický [-] (80. P. Kovář [-] ) , L. Friš [-] , A. Choďjuš [-] , A. Dejmek [-] , M. Zámečník [-] , D. Bartizal [-] , T. Novák [-] , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , V. Soumar [-]

ŽK: 89. M. Pospíšil - 29. M. Pravda , 44. T. Novák , 74. P. Stropnický .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠVARC Vladimír (N), PROŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.