3:2
(1:1)
16. P. Lebeda
86. P. Lebeda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

24.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavičtí jsou doma mistry otáčení výsledků a bylo tomu i tentokrát


Branky


35. M. Szabo , 61. P. Krnák , 67. M. Martan - 16. P. Lebeda , 86. P. Lebeda (p.)
0

Souboj dvou týmů s podobným herním stylem vyzněl pro domácí. Zbytinští v Horní Vltavici bojovali, ale domácí se díky dvěma trefám v rozmezí pěti minut radují ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný výsledek plně odpovídal dění na hřišti

Šumavu dnes téměř celý den zastihlo dešťové počasí a tak se na podmáčeném terénu nedal čekat žádný pěkný fotbal. Opak byl pravdou a hráči obou týmů zejména v prvním poločase předvedli výborný fotbal. Na malém hřišti bylo mnoho kontaktů častá střelba to bylo ozdobou utkání. Po vyrovnané první patnáctiminutovce se ujali vedení hosté Lebedou. Zbytinští získali převahu, ale nevytěžili z toho nic. Domácí nechtěli zůstat pozadu a začali dřít. Byl to oboustranně pěkný fotbal, který se líbil. I když terén byl těžký, tak hráči obou celků si sahli hodně na dno. Vltavičtí po půlhodině srovnali hru a ve 35. minutě i skore Martinem Szabem. Byl to spravedlivý výsledek, který odpovídal vývoji utkání.

V druhém poločase rozhodlo šest minut mezi druhým a třetím gólem domácích. Hosté se snažili, ale drama v závěru domácí přežili

V druhém poločase pokračoval vyrovnaný boj, kdy obrany a terén nedovolovaly moc fotbalu. Byl to úporný, ale fér boj. Zápas se líbil, a jak šly minuty, dostávali se víc do hry domácí.  Vltavičtí získali převahu, kterou vyjádřili v 61. minutě Krnákem a hned za šest minut Martanem. Dvoubrankový náskok domácí drželi a hlavně hosty do ničeho nepouštěli. Vyztužili obranu a hlídali velmi dobře nebezpečné útočné duo Lebeda, Novák. Hosté se snažili podnikat rychlé brejky, ale domácí obrana byla pevná. Vše zdramatizoval nakonec Lebeda, který podnikl výpad do zbytinské obrany. Vltavičtí obránci zatáhli za záchrannou brzdu pozdě a byl z toho pokutový kop. Lebeda jej proměnil a bylo zaděláno na drama. Poslední minuty domácím utíkaly pomalu, ale přece jen to zvládli a vydřeli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vltava Horní Vltavice
František Pokorný, vedoucí: Byl to těžký zápas, který jsme rozhodli v druhém poločase díky dvěma gólům. Bylo to zajímavé utkání a my jsme za tři body rádi.

TJ Zbytiny
Luděk Tuka, vedoucí: Pro nás to byl dost nešťastný zápas. První poločas jsme byli důrazní a chyběla nám branka navíc. V druhém poločase domácí rozhodli během pěti minut a náš závěr jen zdramatizoval výsledek. Byl to dobrý zápas a domácím gratuluji k zisku bodů.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - J. Dolník [-] (46. J. Jirků [-] ) , M. Martan [-] , N. Vardanjan [-] , R. Gašpar [-] , P. Krnák [-] , J. Szabo [-] , J. Bihari [-] , D. Halabrín [-] , K. Voldřich [-] , M. Szabo [-] (83. L. Psotka [-] )

TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - K. Mlynár [-] , A. Lohynský [-] , O. Parus [-] , F. Šnajdr [-] - Š. Novák [-] , P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] - L. Tuka [-] , J. Sedlák [-] - J. Čutka [-]

ŽK: 66. L. Tuka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - FRČEK ML. Zdeněk (N), VÁCLAVÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.